Zonnepanelenmonteur Vacature

Als zonnepanelenmonteur maak jij de wereld een stuk groener. Zonnepanelen worden dan ook steeds populairder. Dit betekent meer banen. Het is dan ook nu je kans om je te laten scholen als zonnepanelenmonteur. 

Wat doe je als zonnepanelen monteur?

Als zonnepanelen monteur leg je uiteraard de zonnepanelen. Maar hoe werkt dit nou? In het kort; eerst zorg je ervoor dat de zonnepanelen vastgemaakt kunnen worden. Dit gebeurt vaak doormiddel van een railsysteem. Vervolgens koppel je de zonnepanelen met elkaar door ze door te kabelen. De volgende stap is de dakdoorvoer deze komt uiteindelijk uit bij de omvormer. Vervolgens stel je alles goed af en werk je kabels goed weg. 

Waar kom je te werken?

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde zonnepanelen monteurs. Deze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven in regio Veenendaal en Ede (40 km). Je komt te werken in teams, afhankelijk van welke opdrachtgever werk je bij particulieren of zakelijk. Dit maakt ook het verschil in projectgrootte. Bij onze zakelijke opdrachtgevers werk je voornamelijk aan projecten vanaf 500 zonnepanelen. Je bent dan vaak een langere periode bezig bij een klant. 

Bij particuliere opdrachgevers zijn de projecten van een kortere duur en kom je vaker in contact met klanten. 

Hoe werkt het?

Heb je interesse in het vak zonnepanelen monteur? De eerste stap in het proces is het solliciteren. Vervolgens zul je in gesprek gaan met consuelent Leindert. Tijdens het gesprek kijkt hij welk bedrijf het beste bij jou past. Wanneer hij een mtach ziet zul je een gpesrek krijgen met een van onze opdrachtgevers en daarmee wellicht jou toekomstige werkgever. Is er een klik? Dan kan je aan de slag. Vervolgens zal ook je leertraject beginnen. Je krijgt de benodigde cursussen om een volwaardig zonnepanelen monteur te worden.

Wat krijg jij?

  • Een salaris tussen de x en x (afhankelijk van ervaring en leeftijd
  • Interne opleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Op termijn vervoer van de zaak

Wat verwachten we van jou (als aanstaande zonnepanelen monteur)?

Wij verwachten van jou dat je gemotiveerd bent, afspraken naakomt, de juist service biedt aan klanten en uiteraard geen hoogtevrees hebt.

Interesse? We zien je graag!

Hopelijk is het duidelijk wat het vak zonnepanelen monteur inhoudt en wat jij daarin kan betekenen. Heb je nou interesse in deze vacature of wil je gewoon meer weten? Je kunt solliciteren via het formulier rechts. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Leindert via 06-11685511.

Er zijn 3 vacatures gevonden

Bekijk op kaart
Sorteer de
vacatures op afstand


Leerling zonnepanelenmonteur | EnerSolar

Op maandagmorgen zie jij vanaf het dak de zon weer opkomen. Er staat een nieuwe werkweek voor de deur. Ook deze week kom je bij particulieren en bedrijven over de vloer om zonnepanelen te installeren. Als zonnepanelen monteur ga je op pad met een enthousiaste collega en ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van zonnepanelensystemen bij onze klanten. Je houdt je bezig met monteren van de zonnepanelen, het leggen van kabels naar de meterkast en het assisteren van jouw teamgenoten....

Meewerkend voorman | Energy Team

Ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel vrijheid waarbij je technisch bezig bent? Lees dan snel verder, dan kun jij namelijk onze nieuwe collega worden! Een dag als voorman Als meewerkend voorman begint je dag vroeg. Je stapt thuis in de bus en gaat naar het project. Onderweg besef je dat je een mooie baan hebt met veel vrijheid. Op het project aangekomen overleg je met de klant alle zaken die gaan over het plaatsen van de zonnepanelen. Daarnaast geniet je van de mooie...

Leerling zonnepanelenmonteur | Bloemendal Techniek B.V.

Als monteur bij Bloemendal Techniek heb jij elke ochtend het mooiste uitzicht van Nederland! Dagelijks monteer & installeer je zonnepanelen en warmte pomp installaties. Als monteur heb je veel afwisseling op verschillende projecten. Je monteert zonnepanelen bij particulieren en grote utiliteit projecten. Dit werk doe je bijna altijd samen met een collega. Als team ben je verantwoordelijk om goed werk af te leveren. Je volgt naast het werk ook een opleiding om uiteindelijk een volledig...