Zonnepanelenmonteur Vacature

Als zonnepanelenmonteur maak jij de wereld een stuk groener. Zonnepanelen worden dan ook steeds populairder. Dit betekent meer banen. Het is dan ook nu je kans om je te laten scholen als zonnepanelenmonteur. 

Wat doe je als zonnepanelen monteur?

Als zonnepanelen monteur leg je uiteraard de zonnepanelen. Maar hoe werkt dit nou? In het kort; eerst zorg je ervoor dat de zonnepanelen vastgemaakt kunnen worden. Dit gebeurt vaak doormiddel van een railsysteem. Vervolgens koppel je de zonnepanelen met elkaar door ze door te kabelen. De volgende stap is de dakdoorvoer deze komt uiteindelijk uit bij de omvormer. Vervolgens stel je alles goed af en werk je kabels goed weg. 

Waar kom je te werken?

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde zonnepanelen monteurs. Deze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven in regio Veenendaal en Ede (40 km). Je komt te werken in teams, afhankelijk van welke opdrachtgever werk je bij particulieren of zakelijk. Dit maakt ook het verschil in projectgrootte. Bij onze zakelijke opdrachtgevers werk je voornamelijk aan projecten vanaf 500 zonnepanelen. Je bent dan vaak een langere periode bezig bij een klant. 

Bij particuliere opdrachgevers zijn de projecten van een kortere duur en kom je vaker in contact met klanten. 

Hoe werkt het?

Heb je interesse in het vak zonnepanelen monteur? De eerste stap in het proces is het solliciteren. Vervolgens zul je in gesprek gaan met consuelent Leindert. Tijdens het gesprek kijkt hij welk bedrijf het beste bij jou past. Wanneer hij een mtach ziet zul je een gpesrek krijgen met een van onze opdrachtgevers en daarmee wellicht jou toekomstige werkgever. Is er een klik? Dan kan je aan de slag. Vervolgens zal ook je leertraject beginnen. Je krijgt de benodigde cursussen om een volwaardig zonnepanelen monteur te worden.

Wat krijg jij?

  • Een salaris tussen de x en x (afhankelijk van ervaring en leeftijd
  • Interne opleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Op termijn vervoer van de zaak

Wat verwachten we van jou (als aanstaande zonnepanelen monteur)?

Wij verwachten van jou dat je gemotiveerd bent, afspraken naakomt, de juist service biedt aan klanten en uiteraard geen hoogtevrees hebt.

Interesse? We zien je graag!

Hopelijk is het duidelijk wat het vak zonnepanelen monteur inhoudt en wat jij daarin kan betekenen. Heb je nou interesse in deze vacature of wil je gewoon meer weten? Je kunt solliciteren via het formulier rechts. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Leindert via 06-11685511.

Er zijn 3 vacatures gevonden

Bekijk op kaart
Sorteer de
vacatures op afstand


Leerling zonnepanelen monteur

Als leerling monteur zonnepanelen regel jij de montage van de zonnepanelen op schuine en platte daken van woningen en bedrijven. Er is volop werk de komende jaren voor fitte monteurs. Wij bieden de mogelijkheid om het vak van zonnepanelen monteurs te leren met een opleidingstraject.  Jij bent graag buiten aan het werk, levert graag vakwerk en hebt geen problemen met het werken op hoogte. In de vacature van zonnepanelenmonteur kan jij zeker je ei kwijt en is geen dag hetzelfde. Je...

Isolatiemonteur vacature | Technisol

Een vaste baan als isolatiemonteur in Wijchen! Als isolatiemonteur ga jij elke dag aan de slag om de huizen in Nederland weer goed te isoleren en daarmee duurzaam te maken. Samen met je vaste collega spring je s’ ochtends in de bus en ga je naar een particulier om daar het huis te isoleren. De werkzaamheden die je verricht bestaan uit: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Ervaring is niet nodig, maar wel een harde werkersmentaliteit. Doordat je steeds beter wordt,...

Montagemedewerker | Energy Team

Kick jij op grote projecten? En ben je niet vies van het maken van uren? Lees dan snel verder. Bij Energy Team zijn we op zoek naar een montagemedewerker voor onze zonnepanelenprojecten. Met een team van ongeveer 4 monteurs en 1 voorman start je je dag op een project in Nederland. Nadat je in de auto hebt gezeten, start je een project van meer dan 500 zonnepanelen. Je start met het uitmeten van het dak, waarna je het montagesysteem plaatst en aansluitend de zonnepanelen installeert.