Vacature Werkvoorbereider Bouw

Gave projecten in regio Veenendaal voorbereiden als werkvoorbereider en vanaf ontwikkeling t/m oplevering betrokken zijn? Dan zit je bij ons goed! Vanaf de ontwikkelingsfase word je direct betrokken bij projecten als werkvoorbereider. Je tekent en bereidt alle projecten voor in BIM. We zitten midden in de transformatie naar volledig BIM proof werken. Je bent al vroeg in gesprek met de klant en onderaannemers om alles goed voor te bereiden als werkvoorbereider. Vanaf het begin werk je samen met de projectleider die eind verantwoordelijk is. Samen vorm je een team om het project tot een succes te maken. Je voorbereiding bestaat uit: tekenwerk, planning en materiaal aanleveren. Hierbij krijg je ondersteuning van een sterk bouwkundig team. De projectleider kan door jouw werkvoorbereiding een juiste start maken met bouwen. Tot de oplevering ben je nauw betrokken en ben je samen verantwoordelijk voor het succes als werkvoorbereider. De vrijheid en verantwoording geven je de mogelijkheid om door te ontwikkelen. 

Twee foto's zoals bij Van de Fliert. 

Wat je kan verwachten:

 • Rechtstreeks dienstverband bij Frank van Woerden Bouw (geen detachering)
 • Bruto maandsalaris vanaf €3500,- t/m €6000,- per maand
 • Schakelen met een bouwkundig team op niveau 
 • Bijna geen aanbestedingswerk
 • Opleidingen en cursussen worden gestimuleerd 
 • Goede faciliteiten zoals laptop, telefoon en vervoer van de zaak

Functieschets

Jij als werkvoorbereider doet meerdere projecten tegelijk. Deze projecten zijn €2.000.000 t/m €5.000.000. Onze werkstijl is gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. Je beheert daarom zelf  begrotingen van onze projecten en ondersteunt projectleiders. Je kan steunen op een bouwkundig team van eigen personeel, hierdoor kan jij het project de juiste voorbereiding geven. Je bent voornamelijk bezig met nieuwbouw projecten. Hieronder staat beschreven welke projecten wij ontwikkelen en bouwen.

Frank van Woerden Bouw

Sinds 2017 bestaat Frank van Woerden Bouw. Waar we ooit begonnen als vastgoed ontwikkelaar zijn we nu een allround bouwbedrijf die in staat is om eigen project te ontwikkelen en te bouwen. We zijn een bouwer die opdrachtgevers van A t/m Z begeleidt, adviseert en ontzorgt. Wij bouwen scholen, woningen, bedrijfspanden en multifunctionele centra. Dit doen we bijna allemaal in een straal van 15 kilometer rondom Veenendaal. Deze regionale focus gaat samen met de kwaliteit in adviseren, begeleiden en bouwen. We zijn een ambitieus bedrijf die als doel heeft om het beste allround bouwbedrijf van de regio te worden. Onze doelstelling voor 2019 is om eind van dit jaar volledig BIM proof te werken. Goed zijn in ontwikkeling t/m oplevering is kenmerkend voor onze koers. 

Gave projecten in de regio voorbereiden als werkvoorbereider en vanaf ontwikkeling tot oplevering betrokken zijn? Dan zit je bij ons goed!

Wij vinden belangrijk (geen eisen):

 • 5 +/- jaar ervaring als werkvoorbereider
 • Zin om met moderne software te werken
 • Bouwkundige kennis & kunde
 • Affiniteit met BIM is welkom maar niet vereist 
 • Kwaliteit is jouw 1e prioriteit
 • HBO Bouwkunde werk of denk niveau
 • Bereid om te investeren in jezelf

Interesse en wil je meer weten? Neem gerust contact met Jurrian Sturm. Hij is telefonisch bereikbaar via 0611038658. Solliciteren? Stuur je C.V. + motivatie naar jsturm@floxwerkt.nlReageren kan t/m 19 april. Flox werkt is op basis van exclusiviteit verantwoordelijk voor het invullen van deze functie. 

''Werken met een team dat zoveel passie voor bouwen & ontwikkelen heeft maakt je werk zo gaaf!''

 

*Flox verzorgt exclusief de werving & selectie voor deze vacature.*