Vacature Werkvoorbereider Bouw

Welkom bij Bouwbedrijf De Waal! Wij zijn een familie bouwbedrijf die zich richt op eigen ontwikkeling bouwen. De vacature werkvoorbereider nieuwbouw is een mooie stap voor iemand die nu het gevoel heeft dat hij veel meer kan dan één onderdeel in zijn vakgebied. Bij ons mag en kan je meer betekenen in het proces ontwikkelen, voorbereiden en bouwproces/uitvoering. Door eigen ontwikkeling te bouwen is ons personeel vanaf A t/m Z betrokken bij een bouwproject. Om dit werk te doen bieden we goede faciliteiten, loon en doorgroei kansen binnen ons bedrijf. Zie collega's aan het woord, werkdag als werkvoorbereider en Bouwbedrijf De Waal voor een compleet beeld over de functie en ons bedrijf. 

Collega's aan het woord

Sander (31 jaar) is begonnen als assistent uitvoerder en groeide door naar uitvoerder in combinatie met een BOB opleiding. Op dit moment is Sander al een aantal jaar senior werkvoorbereider en draait hij zelfstandigprojecten.

 

"Binnen De Waal is er altijd ruimte om te ontwikkelen als persoon. Daarnaast ben je hier vanaf de schep in de grond t/m het openingsfeestje van een opgeleverd pand betrokken. Dit maakt je werk heel erg leuk!"

Lees hier meer over collega verhalen. 

 

Werkdag als werkvoorbereider

’s Ochtends begin je dag samen met een uitvoerder op de nieuwbouw van 124 appartementen in Houten. Onder het genot van een goede bak koffie neem je samen de status van het project door. Je controleert de maatvoering van binnenwanden voor de badkamers. Op debouwplaats zit het erop, nu vertrek je richting kantoor! Tijd om tekeningen te controleren van de staalconstructie installaties. Rechts van je is een collega druk bezig om offertes op te vragen voor jullie nieuwbouw- project in Amersfoort, waar 100 appartementen worden gebouwd. Lees hier meer over werkdag van een werkvoorbereider.


Bouwbedrijf De Waal

We hebben een platte cultuur binnen Bouwbedrijf de Waal. Dit betekent dat de directeur net zo hard mee werkt en eigen projecten voorbereidt en leidt. Onze werkvoorbereiders zijn echte vakidioten met passie voor bouwen. In ons werk is het belangrijk dat je ook vooruit kan denken. We pakken bouwprojecten vanaf aankoop grond t/m oplevering op. Dit betekent dat er constant een langer termijnvisie en overview moet zijn. We hebben eigen uitvoerders die onze projecten leiden. We hebben veel lol met elkaar, dagen elkaar uit om het beste uit je zelf te halen. Het woord familiair kenmerkt de sfeer en cultuur die er heerst. We kijken graag naar elkaar om.

Interesse en wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel, WhatsApp of mail Jurrian Sturm. Mail: jsturm@floxwerkt.nl Nr: 06-11038658.

*Flox verzorgt exclusief de werving&selectie voor Bouwbedrijf De Waal*