Werknemers

Waarom zou je via Flox werken in plaats van direct in dienst bij de opdrachtgever? Werken via een bemiddelingsbureau als Flox heeft verschillende voordelen voor jou als werknemer.

Profiteer van ons netwerk

Een passende baan vinden is niet eenvoudig! Flox helpt je daar graag bij. Onze consulenten hebben brede kennis van en ervaring met de branches bouw, techniek, logistiek en office. Met hun uitgebreide netwerk vinden ze een baan waar jij op je plek zit!

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Als je via Flox ergens aan de slag gaat, houd je contact met de consulent die jou geholpen heeft bij het vinden van een baan. Deze consulent heeft oog voor jou als persoon en begeleidt jou en denkt mee over jouw ontwikkeling. Eventueel kun je via Flox een opleiding volgen.

Ook zzp’ers bemiddelen we graag naar werk. Ben je zzp’er? We helpen jou graag aan mooie projecten voor zzp'ers! 

Werken via Flox

Wil jij werken via Flox? Kijk dan eens rond tussen onze vacatures. Of neem contact met ons op via info@floxwerkt.nl of 0318-255300. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we jouw mogelijkheden. Maar let op, als je hier een bakkie komt doen kan het maar zo dat je naar buiten gaat met een baan waarvan je niet eens wist dat je hem wilde!