Bouwbedrijf Van Swaay

Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Van Swaay richt zich voornamelijk op ontwikkelen en bouwen in de Valleiregio. Door de jaren heen heeft Van Swaay zich als bouwonderneming & projectontwikkelaar tot een betrouwbare partner ontwikkeld. Het bedrijf telt circa 40 vaste werknemers die zich richten op projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw, commercieel vastgoed, renovaties, verbouwingen en restylen van bedrijfspanden en particuliere woningen in het hogere segment. Bouwbedrijf Van Swaay staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf uit Wageningen. Als ontwikkelende bouwer hebben zij ook oog voor de omgeving, huisvesting en nieuwe initiatieven. 

Bouwbedrijf Van Swaay maakt eigen kozijnen, deuren en houtskeletbouw elementen in hun timmerfabriek. Bouwbedrijf Van Swaay werkt graag met eigen vakmensen zoals timmermannen & metselaars. Met hun vakmanschap en betrokkenheid vormen onze vaste medewerkers, timmerfabriek en projectontwikkeling het fundament van een vruchtbare samenwerking.  Van Swaay is herkenbaar door korte lijnen, duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen en respect. 

Egbert Koudijs & Wim van Veldhuizen zijn verantwoordelijk voor Van Swaay projectontwikkeling en het bouwbedrijf. Beide directeuren willen voor hun personeel een optimale en stabiele werkomgeving creëren waarin mensen worden uitgedaagd tot persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en eigen verantwoording.

Bouwkundige team:

De afgelopen jaren is het bouwkundige team van Van Swaay versterkt met timmermannen, metselaars, oppermannen, projectontwikkelaar, werkvoorbereider, calculator en projectleider. Flox speelde hier een belangrijke rol in door het werving & selectie traject opzich te nemen. De samenwerking resulteerde in succesvolle bemiddelingen met ieder een eigen verhaal. Benieuwd? We hebben een aantal verhalen op rij gezet voor je. 

 Michiel Krijgsman start als projectontwikkelaar 

Jan van Beek start als allround timmerman

Erwin Schimmel start als Projectbegeleider burgerbouw

Evert Groeneveld start als calculator

Spreken de verhalen en het bouwbedrijf jou aan? Kijk gerust is bij onderstaande functies om je te verdiepen in werken bij Bouwbedrijf Van Swaay. Je werkt bij dit bedrijf in de sector bouw. Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>>

Functies | Bouwbedrijf Van Swaay

Werkvoorbereider Nieuwbouw | Bouwbedrijf Van Swaay 

Organiseren en bouwen zijn de kernbegrippen voor de functie werkvoorbereider bij Van Swaay. Als werkvoorbereider bouw je scholen, appartementen, luxe vrijstaande woningen en bedrijfspanden. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Werkvoorbereider Nieuwbouw 

Calculator | Bouwbedrijf Van Swaay

Als calculator calculeer je (nieuwbouw en verbouw van) scholen, appartementen, luxe vrijstaande woningen, klein bouw en renovatieprojecten. Deze projecten variëren tussen de €50.000 t/m €4.000.000. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Calculator 

Timmerman onderhoud | Bouwbedrijf Van Swaay

Dagelijks ontvang je van onze projectbegeleider bonnen voor onderhoudswerkzaamheden. Van een deur vervangen op een school t/m een kozijn repareren bij een particulier. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Timmerman onderhoud 

Timmerman Nieuwbouw | Bouwbedrijf Van Swaay

Vanaf fundering t/m oplevering ben je betrokken als timmerman en werk je samen in een koppel. Je bouwt appartementen, bedrijfspanden en woningen. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Timmerman Nieuwbouw 

Projectbegeleider burgerbouw | Bouwbedrijf Van Swaay

De functie Projectbegeleider Burgerbouw/Onderhoud behelst het “sturend” begeleiden van onze projecten binnen de Burger bouwafdeling. Van het vervangen van een slot tot een verbouwing van een monumentale villa. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Projectbegeleider burgerbouw 

Projectontwikkeling medewerker | Bouwbedrijf Van Swaay

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het verwerven van grondposities. Vervolgens worden deze aangekocht en begint het ontwerpen en ontwikkelen. Hierbij staat de eindgebruiker centraal en lever je maatwerk. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Projectontwikkeling medewerker

Metselaar | Bouwbedrijf Van Swaay

Als metselaar heb je afwisselende projecten en dit maak je werk een stuk leuker. Je metselt op appartementen, bedrijfspanden, woningen en renovatie projecten. Naast nieuwbouw projecten metsel je ook af en toe op projecten zoals bijv. een particuliere verbouwing. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Metselaar

Opperman | Bouwbedrijf Van Swaay

Jij assisteert onze metselaars bij hun metselwerk door specie te maken, stenen klaar te leggen en op te ruimen. Als opperman heb je afwisselende projecten en dit maak je werk een stuk leuker. Je helpt onze metselaar op appartementen, bedrijfspanden, woningen en renovatie projecten. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Opperman

Interesse en wil je meer weten? Bel, WhatsApp Pieter Honkoop op Nr: 06-44714097 of mail werkenbij@vanswaay.com. Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>>