Werken bij Willemsen

Werken bij Willemsen Veenendaal is een feest, we vertellen je er graag meer over. Willemsen Veenendaal is een jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de prefab houtconstructies. Meedenken in creatieve oplossingen, alternatieve materialen en aandacht voor het milieu maken ons bedrijf vooruitstrevend. De korte lijnen binnen de organisatie geven een persoonlijk karakter aan iedere opdracht. Willemsen Veenendaal is hét adres voor allerlei houtskeletbouwelementen. Dat kan variëren van gevel- en dakelementen tot complete HSB-woningen. Van 3D-tekening tot uitvoering, alles vindt onder één dak plaats.

We hechten veel waarde aan veilig werken met het onder andere de nieuwste geavanceerde CAD-CAM machines. Door interne scholing, bijscholing en opleidingen zijn alle medewerkers optimaal onderlegd om de nodige werkzaamheden te verrichten. Naast hard werken hechten we veel waarde aan de onderlinge sfeer. In ons team heerst een gezellige en open sfeer. 

Willemsen Veenendaal groeit en heeft de volgende vacatures: 

 

Vacature Tekenaar & Werkvoorbereider

Ben jij net begonnen als tekenaar of zoek jij juist een volgende uitdaging? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Willemsen Veenendaal tekent alle prefab onderdelen zelf. Wat jij tekent wordt tot in het detail gemaakt. Vanuit jouw kantoor zie je de getekende elementen gemonteerd worden, hoe gaaf is dat!  Vind je het leuk om waarde toe te voegen aan het team waar je in werkt? Dan komt Willemsen Veenendaal graag met je in contact! Lees de volledige vacature hier. 

 

Vacature Montagemedewerker

Een passie voor hout en monteren? Dan is deze baan echt wat voor jou! De tekening is klaar, het hout is gezaagd, nu komt het belangrijkste: het samenstellen van de elementen. Dit werk kan zeer variërend zijn, van gevel tot dak elementen, Willemsen maakt het allemaal. Hout is een materiaal wat leeft dus hier moet je met gevoel mee omgaan. Daarom zoekt Willemsen mensen met een passie voor hout en liefde voor hun vak. Lees de volledige vacature hier.

 

Vacature Machine operator

Wil jij werken als operator in een moderne werkplaats? Dan is deze baan echt wat voor jou! De fabriek bij Willemsen is geen standaard fabriek. Het is een moderne werkplaats met CAD-CAM gestuurde machines. Vind jij het werken met een dergelijke machine leuk, heb je gevoel voor zowel bouwkunde als voor moderne productiemiddelen en computers dan is dit een hele uitdagende functie voor jou. Lees de volledige vacature hier.

 

Vacature Calculator

Ga jij graag secuur te werk en heb je wat met cijfers? Dan is deze baan echt wat voor jou! Willemsen Veenendaal zoekt een calculator die zich helemaal in het project kan inleven. Je bent als calculator bij Willemsen vaak het eerste aanspreekpunt bij klanten. Het calculeren is een proces wat gebeurd in het eigen ontwikkelde calculatiepakket. Je kijkt niet alleen naar de houten onderdelen maar ook de samenhang hiervan. Lees de volledige vacature hier.

 

Flox verzorgt de complete werving & selectie voor Willemsen Veenendaal. Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel, WhatsApp of mail naar Jurrian Sturm: jsturm@floxwerkt.nl of 06-11038658.