Werken bij Willemsen

Werken bij Willemsen Veenendaal is een feest, we vertellen je er graag meer over. Willemsen Veenendaal is een jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de prefab houtconstructies. Meedenken in creatieve oplossingen, alternatieve materialen en aandacht voor het milieu maken ons bedrijf vooruitstrevend. De korte lijnen binnen de organisatie geven een persoonlijk karakter aan iedere opdracht. Willemsen Veenendaal is hét adres voor allerlei houtskeletbouwelementen. Dat kan variëren van gevel- en dakelementen tot complete HSB-woningen. Van 3D-tekening tot uitvoering, alles vindt onder één dak plaats.

 

 

 

 

 

We hechten veel waarde aan veilig werken met het onder andere de nieuwste geavanceerde CAD-CAM machines. Door interne scholing, bijscholing en opleidingen zijn alle medewerkers optimaal onderlegd om de nodige werkzaamheden te verrichten. Naast hard werken hechten we veel waarde aan de onderlinge sfeer. In ons team heerst een gezellige en open sfeer. 

Bouwkundige team:

De afgelopen jaren is het bouwkundige team van Willemsen Veenendaal versterkt met timmermannen, tekenaars, CNC houtbewerkers & magazijn medewerker. Flox speelde hier een belangrijke rol in door het werving & selectie traject opzich te nemen. De samenwerking resulteerde in succesvolle bemiddelingen met ieder een eigen verhaal. Benieuwd? We hebben een aantal verhalen op rij gezet voor je. 

 Evan Boute start als bouwkundig tekenaar 

Patrick Jansen start als timmerman werkplaats

Gert-Jan Roelofsen start als timmerman werkplaats

 Sebastiaan Stitselaar start als bouwkundig tekenaar

Spreken de verhalen en Willemsen Veenendaal jou aan? Kijk gerust is bij onderstaande functies om je te verdiepen in werken bij Willemsen Veenendaal. Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>>

Functies 


Tekenaar bouwkundig | Willemsen Veenendaal  

Ben jij net begonnen als tekenaar of zoek jij juist een volgende uitdaging? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Willemsen Veenendaaltekent alle prefab onderdelen zelf. Wat jij tekent wordt tot in het detail gemaakt. Vanuit jouw kantoor zie je de getekende elementen gemonteerd worden, hoe gaaf is dat! Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Tekenaar bouwkundig

Timmerman werkplaats | Willemsen Veenendaal 

 Na een bakkie ga je aan de slag. Je loopt vandaag met je vaste collega Gert-jan mee en bent bezig met de dakelementen voor een luxe woning in Amerongen. Je werkt met 2 andere collega’s op je lijn, ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en helpt de ander waar nodig. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Timmerman werkplaats 

Machine operator | Willemsen Veenendaal 

De fabriek is geen standaardfabriek maar een moderne werkplaats met CAD-CAM gestuurde machines. Dit vraagt een goede bediening om eruit te halen wat er in zit.Je werkt met speciaal gebouwde machines voor Willemsen. Je moet leergierig zijn en één worden met machine.. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Machine operator 

Caculator | Willemsen Veenendaal 

Ga jij graag secuur te werk en heb je wat met cijfers? Dan is deze baan echt wat voor jou! Deze functie vraagt een accurate medewerker, iemand die zich helemaal in een project kan inleven, die inzicht heeft in bouwkundige processen, kennis heeft van materialen en moderne bouwmethoden. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Calculator 

Open solliciatie | Werken bij

Interesse en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Pieter Honkoop via 0611038658 of werkenbij@willemsen-veenendaal.nl Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>>