Werken bij RoutIT

RoutIT uit Ede is de nummer één zakelijke Internet Service Provider. Samen met ICT partners maken ze het MKB succesvol met vernieuwde en hoogwaardige ICT-oplossingen. Routerianen maken het verschil. Ze ontwikkelen door samen te werken en van elkaar te leren. Ze geloven in een open structuur en gaan altijd voor het gezamenlijke resultaat. Daarom helpen ze elkaar en de partner, en versterken ze elkaars kwaliteiten. Kortom; dat is RoutIT. 

RoutIT is opgericht in 2000 en biedt innovatieve diensten op het gebied van internet, cloud, connectiviteit- en communicatie oplossingen. Inmiddels werken ze met zo'n 100 medewerkers. 

RoutIT groeit en zoekt daarom medewerkers voor onderstaande vacatures:

VoIP support agent > 
MBO werk- en denkniveau. Schoolverlaters ook welkom. 

Als VoIP Support agent ben je verantwoordelijk voor de 1e-lijns support. Je levert proactief en reactief support aan partners, dit doe je binnen de vooropgestelde SLA. Je bent troubleshooter voor software en hardware. Wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in dan belt Robert je zo snel mogelijk.
 

Network & Security support agent > 
MBO ICT opleiding vereist. Schoolverlaters ook welkom.

Als Network & Security agent ben je verantwoordelijk voor de 1e-lijns support. Je levert proactief en reactief support aan partners, dit doe je binnen de vooropgestelde SLA. Je bent troubleshooter voor software en hardware. Wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in dan belt Robert je zo snel mogelijk.

Flox verzorgt de werving & selectie voor RoutIT. Neem contact op met Jaco Verboom als je interesse hebt of meer wil weten via 0318 – 255314. Of laat je gegevens achter in het formulier rechts, dan belt Jaco je zo snel mogelijk terug.