Werken bij RoutIT


RoutIT uit Ede is de nummer één zakelijke Internet Service Provider in de Emerce Top 100 van 2015. RoutIT is opgericht in 2000 en biedt innovatieve diensten op het gebied van internet, cloud, connectiviteit- en communicatie oplossingen. Dit doet RoutIT uitsluitend via lokale ICT-partners. De samenwerking tussen RoutIT en KPN leidde in 2013 tot de introductie van KPN ÉÉN, een ICT-totaaloplossing voor het mkb met één contract, één factuur en één helpdesk. Inmiddels bedient RoutIT ruim 100.000 mkb-klanten via meer dan 1.500 lokale partners. 

Het in Ede gevestigde bedrijf heeft ca. 100 medewerkers en realiseerde in 2015 een jaaromzet van ongeveer EUR 90 miljoen.

RoutIT groeit en zoekt daarom medewerkers voor onderstaande vacatures:

Partner support commercieel binnendienst, HBO werkniveau met nadruk op relatie, proces en structuur. 

Als onderdeel van de Sales Inbound team voer je binnenkomende verkoopgesprekken met partners. Werkzaamheden zijn het verlengen van bestaande partnercontracten, voeren van after-sales gesprekken, service verlenen m.b.t. rekeningen en klachten en het plegen van cross- en upsellgesprekken. Lees meer in de vacature Partner support.

Teamleider delivery affiniteit met IT en ervaring als teamleider. Proces, structuur en cijfermatig. 

Als Teamleider Delivery ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde service op de afdeling. Dit bereik jij door persoonlijk zorg te dragen voor de verwerking en afhandeling van orders. Je hebt de verantwoordelijkheid om partners compleet en tijdig te informeren over de status van hun order. Lees meer in de vacature Teamleider delivery.

Centralist alarmcentrale 24/7 met kennis van ICT

In de functie van centralist ben je verantwoordelijk voor o.a. het financiële resultaat van het bedrijf, een optimale dienstverlening aan de klanten en goede samenwerking met collega's. Je stelt jezelf regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied security en ICT. Lees meer in de vacature Centralist alarmcentrale.

Orderdesk medewerker MBO werk- en denkniveau, proces en structuur in het werk is belangrijk. ICT kennis is niet vereist. Schoolverlaters ook welkom.

Als medewerker Orderdesk ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt en effectief mogelijk orderproces waarbij de partner service ontvangt die de verwachtingen van de partner overtreft. Lees meer in de vacature Orderdesk medewerker.

Delivery medewerker MBO werk- en denkniveau, proces en structuur in het werk is belangrijk. ICT kennis is niet vereist. Schoolverlaters ook welkom. 

Als medewerker Delivery ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt en effectief mogelijk orderproces waarbij de partner service ontvangt die de verwachtingen van de partner overtreft. Lees meer in de vacature Delivery medewerker.

VoIP support agent MBO werk- en denkniveau. Schoolverlaters ook welkom. 

Als VoIP Support agent ben je verantwoordelijk voor de 1e-lijns support. Je levert proactief en reactief support aan partners, dit doe je binnen de vooropgestelde SLA. Je bent troubleshooter voor software en hardware. Lees meer in de vacature VoIP support agent.

Network & Security support agent MBO ICT opleiding vereist. Schoolverlaters ook welkom.

Als Network & Security agent ben je verantwoordelijk voor de 1e-lijns support. Je levert proactief en reactief support aan partners, dit doe je binnen de vooropgestelde SLA. Je bent troubleshooter voor software en hardware. Lees meer in de vacature Network & Security agent.

Flox verzorgt de werving & selectie voor RoutIT. Bel of mail met Jaco Verboom als je interesse hebt of meer wil weten: jaco@floxwerkt.nl of 0318 – 58 18 16. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier recht.