Werken bij People Power

Vacatures PeoplePowerPeoplePower is dé expert als het gaat om tekeningen en data van gebouwen. Wij helpen input om te zetten in bruikbare en relevante informatie. Daarnaast maken wij tekeningen, BIM-modellen en beheren wij gebouwinformatie. Als werkgever denken we eerst in mensen en dan pas in techniek. We willen nieuwe collega's echt leren kennen en investeren graag in langdurige relaties. PeoplePower is een sterk groeiende dynamische organisatie waar de kernwaarden oog voor mensen, werken vanuit vertrouwen en blijvend ontdekken erg belangrijk zijn.

Het in Veenendaal en Bodegraven gevestigde bedrijf heeft zo'n 70 medewerkers waarvan de gemiddelde leeftijd onder de 30 is.

People Power groeit en zoekt daarom uitbreiding voor de onderstaande vacatures:

Bijzonder Secretaresse - Ben jij klaar voor een eerste échte baan. Een baan waar je jezelf kan ontwikkelen en kan leren hoe je moeiteloos meerdere ballen in de lucht houdt? Wil jij deze kans krijgen en zorg dragen voor een adequate en soepele afhandeling van klantverzoeken? Vind je het leuk om waarde toe te voegen aan het team waar je in werkt? Dan wil PeoplePower graag in jou investeren. Lees meer hier.

Een eerste échte baan als (leerling) AutoCAD tekenaar - Wat je gaat doen is belangrijk. Jij gaat waarde toevoegen aan het team waar je in gaat werken en aan de klant. Je gaat digitale (technische) gebouwtekeningen beheren, opzetten of wijzigen. Als je dit beheerst kun jij je specialiseren in een vakgebied en zelfstandig projecten bij klanten op locatie oppakken, van advies tot oplevering. Lees meer hier.

Flox verzorgt de werving & selectie voor People Power. Bel, WhatsApp of mail met David Reitsma als je interesse hebt of meer wil weten: dreitsma@floxwerkt.nl of 06-81173291. Solliciteren kan ook via het sollicitatieformulier rechts.