Werken bij Bunt Asbestsanering

Wil jij elke dag met een vaste ploeg door heel Nederland zo veel mogelijk golfplaten saneren? Vind jij het mooi om elke dag buiten als asbestsaneerder aan het werk te zijn op verschillende locaties? En daarnaast onderdeel worden van een familiebedrijf? Dan zit je bij ons op de juiste plaats.

Het is vrijdagmiddag 17:00, je pakt een biertje en gaat zitten in de nieuwe kantine. Je kijkt met een trots gevoel terug op afgelopen week. Samen met je asbestploeg heb je een ontzettend mooie klus mogen afronden in het zuiden van Nederland. Jullie moesten bij een boer 1700m² asbesthoudende golfplaten saneren. Doordat jullie elke dag langer hebben doorgewerkt is het project op tijd afgerond. De stal is volledig asbestvrij verklaard. Een prestatie waar je trots op bent. Vooral omdat jullie het als asbestploeg samen hebben gedaan. Het biertje smaakt daardoor nog beter. Vervolgens ga je moe en voldaan naar huis. Maandag wacht immers alweer de volgende uitdaging in het oosten van het land. Daar moeten jullie als asbestploeg die dagen de kost in om een boerenstal volledig asbestvrij te maken.

Als asbestsaneerder bij Bunt Asbestsanering wordt je onderdeel van een hecht familiebedrijf. Je wordt bij ons niet gezien als een nummer maar als iemand waarin we juist willen investeren. We geloven dat we alleen door jou als bedrijf verder kunnen groeien. Met Bunt Asbestsanering zijn we  actief in de agrarische sector. We saneren golfplaten bij boerenschuren en stallen door heel Nederland. Daarnaast beschikken we over een eigen materiële vloot met Spierings torenkranen, Magni verreikers, Scania vrachtwagens en Mercedes bussen, daardoor kunnen we onze klussen nog beter en sneller klaren.

Wat kan je verwachten als Asbestsaneerder bij Bunt:

  • Een vaste baan.
  • Bedrijfskleding voor in de winter en zomer. Denk aan werklaarzen, winterjassen, regenjassen, werkbroeken, werklaarzen, truien en polo’s.
  • Een startsalaris tussen €2000 en €2700 bruto.
  • Opleiding tot DAV’er en/of DTA’er.
  • Overuren en reisuren doorbetaald.
  • Je mag werken met het beste materiaal denk aan Mercedes, Scania, Spierings.

Met Bunt Asbestsanering zijn we afgelopen jaar een gevestigde naam in asbestland geworden. We zijn een bedrijf uit de Betuwe en hebben meer dan 25 asbestsaneerders die allemaal onderdeel zijn van de Bunt familie. Bij ons ga je elke dag met een vaste ploeg van drie vakmensen op pad die je zullen helpen en begeleiden om het beste uit jezelf te halen. Juist een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om je team niet in de steek te laten en de klus samen zo goed mogelijk af te ronden vinden we heel belangrijk.

Wat vragen wij van je:

  • Je bent niet bang om minimaal 50 uur in de week te werken.
  • Op hoogte werken is geen probleem.
  • Wanneer je DAV of DTA-certificaten hebt, is handig maar niet noodzakelijk.
  • Rijbewijs B.

Wil jij als asbestsaneerder onderdeel worden van onze vaste ploeg en trots zijn op de projecten in de asbest die je mag gaan afronden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Bert-Jan van Vreeswijk. Hij is telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-24860096. Solliciteren? Stuur je cv+ motivatie naar Bertjan@floxwerkt.nl.

Reageren kan t/m 18 Juli.