Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een werkdag bij Bouwbedrijf De Waal

’s Ochtends begin je dag samen met een uitvoerder op de nieuwbouw van 100 appartementen in Amersfoort. Onder het genot van een goede bak koffie neem je samen de status van het project door. Je controleert de maatvoering van binnenwanden voor de badkamers. Op de bouwplaats zit het erop, nu vertrek je richting kantoor! Tijd om tekeningen te controleren van de staalconstructie installaties. Rechts van je is een collega druk bezig om offertes op te vragen voor jullie nieuwbouw- project in Amersfoort, waar 100 appartementen worden gebouwd. Je denkt met hem mee en kijkt samen waar nog inkoopvoordelen liggen. De architect informeer je over wijzigingen qua afmetingen voor het balkon. Met jouw inzicht kwam je erachter dat bouwen met de aangeleverde afmetingen niet mogelijk was. Voor het nieuwe projecten moeten ook deuren worden ingekocht. De architect heeft zijn idee op papier staan, aan jou de taak om de juiste deuren te gaan inkopen. Deze inkoop coördineer je en stem je continu af met collega’s. Zij ondersteunen jou bij dit proces. Vanochtend tijdens het overleg heb je ook de planning doorgenomen. Je voert op kantoor de laatste wijzigingen door in de planning.

De ochtend zit erop! Tijd om met je collega’s gezamenlijk te lunchen, even het werk loslaten. Deze middag ziet er anders uit dan je ochtend. Samen met de ontwikkelaar ben je een langer termijnplan aan het maken voor de nieuwbouw van 200 woningen in Utrecht. Hier hoort ook een compleet stedenbouwkundig plan bij. Je overlegt of er een overdekt of open parkeerplaats moet komen. Hierbij denk je na over de gevolgen voor de leefomgeving. Je praat mee over vragen zoals gietbouw of prefab bouwen. Jij kan hier je eigen ideeën kwijt! Dit stem je af met opdrachtgever, architectenbureau etc. Wij bouwen voornamelijk eigen ontwikkeling. Dit betekent dat je vanaf A t/m Z betrokken bent.

Deze vacature is een mooie stap voor iemand die nu het gevoel heeft dat hij veel meer kan dan één onderdeel in zijn vakgebied. Bij ons ben je vanaf bestek schrijven t/m calculeren betrokken en verantwoordelijk. Om dit werk te doen bieden we goede faciliteiten, loon en doorgroei kansen binnen ons bedrijf. We beseffen dat dit van belangrijk is.  

Wat bieden we:

- Vast dienstverband

- €3500,- t/m €5500,- bruto salaris + 13e maand (UTA CAO)

- Goede faciliteiten zoals auto en telefoon

- Eigen ontwikkeling nieuwbouwprojecten

- Veel team activiteiten zoals een etentje, bowlen, escape room etc.

- Doorgroeimogelijkheden naar bijv. projectleider

Interesse en wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel, WhatsApp of mail Jurrian Sturm. Mail: jsturm@floxwerkt.nl Nr: 06-11038658.

*Flox verzorgt exclusief de werving&selectie voor Bouwbedrijf De Waal*

Bekijk hier collega's aan het woord.