Van Swaay Werkvoorbereider

Organiseren en bouwen zijn de kernbegrippen voor de functie werkvoorbereider bij Van Swaay. Dit betekent dat je constant met verschillende partijen in gesprek bent zoals opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, constructeur en architect.

In een bouwteam met je projectleider en uitvoerder overleg jij dagelijks. Bij ons heb jij vanaf fundering t/m oplevering een cruciale rol, en communiceer je niet alleen maar moet je ook ergens iets van vinden als werkvoorbereider.

Een goed begin is het halve werk is ons motto. Dat goede begin kan op de bouw alleen worden gemaakt als de voorbereiding klopt. 
Een vlekkeloos bouwproces met weinig faalkosten en tevreden opdrachtgevers begint bij de kwaliteit van jouw werkvoorbereiding.
Tot de oplevering ben je betrokken en ben je als team verantwoordelijk voor het succes.

Als werkvoorbereider bouw je scholen, appartementen, luxe vrijstaande woningen, klein bouw en renovatieprojecten. Deze projecten variëren tussen de €50.000 t/m €4.000.000. Je taken bestaan onder andere uit het maken en controleren van tekeningen in Autocad. Een goede voorbereiding bestaat uit correcte planningen die jij maakt in Powerproject.

Tijdens de duur van een project bewaak je de kosten in vakware en je houdt meer- en minderwerk bij. Jij houdt de regie op een project door te overleggen en vergaderingen te voeren met opdrachtgevers en betrokken partijen. 

Locatie: Wageningen 

‘’Bouwbedrijf Van Swaay is zuinig op goed personeel en open en eerlijk in de omgang. Een goede zelfstandige inzet word gewaardeerd en op z’n tijd is er ruimte gezelligheid.’’ Rijk van de Beek - Werkvoorbereider

 

Wat je kan verwachten:

 • Rechtstreeks dienstverband bij Bouwbedrijf Van Swaay
 • Bruto maandsalaris vanaf €3500,- t/m €5500,- per maand
 • Arbeidsvoorwaarden volgens bouw-cao-UTA (vakantiedagen, pensioen etc.)
 • Werken met vakkundige eigen mensen op de bouw en kantoor
 • Eigen projecten (Van Swaay projectontwikkeling) in de valleiregio
 • Opleidingen en cursussen worden gestimuleerd
 • Goede faciliteiten zoals laptop, telefoon en vervoer van de zaak

Bouwbedrijf Van Swaay:

Voor ons personeel creëren we een optimale en stabiele werkomgeving waarin ze worden uitgedaagd tot persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en eigen verantwoording. Onze zuster Van Swaay Projectontwikkeling is één van de opdrachtgevers voor het bouwbedrijf.
Daarnaast maken we onze eigen kozijnen, deuren en houtskeletbouw in onze timmerfabriek. Op de bouw werken we graag met eigen vakmensen zoals bijv. metselaars & timmermannen. Met hun vakmanschap en betrokkenheid vormen onze vaste medewerkers, timmerfabriek en projectontwikkeling het fundament van een vruchtbare samenwerking. We hebben een duidelijke focus op bouwen in de valleiregio. Van Swaay is herkenbaar door korte lijnen, duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen en respect.

Wat jij meebrengt:

 • 5 +/- jaar ervaring als werkvoorbereider 
 • Ervaring met moderne software
 • Nonsens mentaliteit & instelling 
 • Bouwkundige kennis
 • Affiniteit met AutoCAD
 • Betrokkenheid en vakmanschap

Interesse en wil je meer weten? Neem gerust contact op met Jurrian Sturm. Telefonisch bereikbaar op 0611038658. Solliciteren? Stuur je C.V. + motivatie naar werkenbij@vanswaay.com . Reageren kan t/m 28 April.

*Flox verzorgt exclusief de werving & selectie voor deze vacature.*