Werkvoorbereider senior

Een werkdag bij Van de Fliert | Barneveld

De dag start met koffie. Jij bent Werkvoorbereider senior bij Bouwbedrijf Van de Fliert. Vandaag heb je besloten op kantoor te beginnen. Bijpraten met de collega’s en de calculatie en inkopen doen voor een komend project als senior werkvoorbereider. Na de lunch rijd je naar een project in Apeldoorn, hier verbouw je een opticien en je komt even kijken of alles nog volgens planning loopt. De voorman laat weten dat hij nog een mannetje te kort komt wat jij verder oppakt als werkvoorbereider senior. Op weg naar huis heb je tussendoor nog één afspraak met een opdrachtgever over de oplevering van je laatste project, een nieuwbouw van een supermarkt. Thuis aangekomen doe je nog het nodige op de laptop waarna je werkdag voorbij gevlogen is. Zo kan een dag eruit zien als werkvoorbereider senior bij Bouwbedrijf Van de Fliert. 

"Als Werkvoorbereider senior bij Bouwbedrijf Van de Fliert komen al mijn kwaliteiten tot hun recht"
Willem-Jan Markenhof, Werkvoorbereider senior.

 

Functieschets 

Ben jij veelzijdig op gebied van bouwkunde en wil je al je kwaliteiten kunnen inzetten? In deze unieke functie als Werkvoorbereider senior ben je verantwoordelijk van de initiatieffase tot en met de oplevering. Je hebt écht je eigen project onder je hoede. Je wil vooral breed betrokken te zijn. Het kan zo maar dat je 5 projecten hebt lopen die elk in een andere fase zitten. Denk aan de initiatieffase, calculatiefase, werkvoorbereidingsfase, uitvoerende fase of de opleverfase zijn. Je bent dus een allrounder die van afwisseling houdt. Het is geen vereiste dat je een ster bent in alle fases, het meeste valt te leren als je daarvoor open staat.


Bouwbedrijf Van de Fliert

Wij zijn een middelgrote bouwer gevestigd in Barneveld. Vanuit hier zijn we werkzaam door heel Nederland. Kenmerkend is dat we het net anders doen dan de massa. Veelal doen we retailprojecten voor vaste opdrachtgevers. Een andere belangrijke kernwaarde is vrijheid. We zijn een verticale organisatie, dat wil zeggen dat je als collega in alle fases van het bouwproces betrokken bent.


De volgende kwaliteiten zijn belangrijk in jouw functie:

  • Je hebt relevante ervaring in de bouw als Werkvoorbereider senior
  • Je kan goed met vrijheid omgaan en houdt van afwisseling
  • Je hebt een MBO+ opleiding op gebied van bouwkunde
  • Je bent nog lang niet uitgeleerd, hoe veel jaar ervaring je ook hebt

Je krijgt

  • Een rechtstreeks dienstverband bij Bouwbedrijf van de Fliert
  • Salaris tussen € 3000 en € 4000 bruto per maand
  • Een stabiele werkgever waar je echt kan ontwikkelen
  • Een flexibele baan waarin je zelf eigenaar bent
  • Telefoon/laptop/auto optioneel
  • Relevante bijscholing

Interesse voor de functie Werkvoorbereider senior? Neem gerust contact met Pieter Honkoop. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 4471 4097. Solliciteren? Stuur je CV + motivatie naar pieter@floxwerkt.nl. Reageren kan t/m 28 april

*Flox verzorgt exclusief de werving & selectie voor deze vacature.*

 

Bekijk ook eens de vacature Werkvoorbereider Junior bij Bouwbedrijf Van de Fliert.