Werkvoorbereider junior

Een werkdag bij Van de Fliert | Barneveld

De dag start met koffie. Jij bent junior werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Van de Fliert. Je start met het doornemen van de dag samen met je collega, die loopt al heel wat jaren mee en leert je de fijne kneepjes van het vak. Je doet daarna wat calculatie en inkopen voor een komend project. Na de lunch rijd je als werkvoorbereider junior naar een project in Apeldoorn, hier verbouw je een opticien en je komt even kijken of alles nog volgens planning loopt. Op weg naar huis heb je tussendoor nog één afspraak met een opdrachtgever over de oplevering van je laatste project als werkvoorbereider junior, een nieuwbouw van een supermarkt. Thuis aangekomen doe je nog het nodige op de laptop waarna je werkdag voorbij gevlogen is. Zo kan een dag eruit zien als junior werkvoorbereider bij Bouwbedrijf van de Fliert. 

"Als Werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Van de Fliert komen al mijn kwaliteiten tot hun recht"
Willem-Jan Markenhof, Werkvoorbereider.

 

Functieschets 

In deze unieke functie als junior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk van de initiatieffase tot en met de oplevering. Je hebt écht je eigen project onder je hoede. Je krijgt uiteraard de nodige begeleiding in de eerste instantie. Je wil vooral breed betrokken te zijn. Je hebt projecten in de initiatieffase, calculatiefase, werkvoorbereidingsfase, uitvoerende fase of de opleverfase. Je begint rustig met 1á2 projecten maar kan doorgroeien tot 5 projecten. Je bent dus een allrounder die van afwisseling houdt. Het is geen vereiste dat je een ster bent in alle fases, het meeste valt te leren als je daarvoor open staat.


Bouwbedrijf Van de Fliert

Wij zijn een middelgrote bouwer gevestigd in Barneveld. Vanuit hier zijn we werkzaam door heel Nederland. Kenmerkend is dat we het net anders doen dan de massa. Veelal doen we retailprojecten voor vaste opdrachtgevers. Een andere belangrijke kernwaarde is vrijheid. We zijn een verticale organisatie, dat wil zeggen dat je als collega in alle fases van het bouwproces betrokken bent. Om te zorgen dat jij optimaal acteert in al die fases besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling.


De volgende kwaliteiten zijn belangrijk in jouw functie:

  • Je hebt relevante ervaring in de bouw als junior werkvoorbereider / calculator
  • óf je hebt net je MBO 4/HBO opleiding Bouwkunde afgerond
  • Je kan goed met vrijheid omgaan en houdt van afwisseling
  • Je bent nog lang niet uitgeleerd

Je krijgt

  • Je wordt rechtstreeks in dienst genomen bij Bouwbedrijf van de Fliert
  • Salaris tussen € 2500 en € 3500 bruto per maand
  • Een stabiele werkgever waar je echt kan ontwikkelen
  • Een flexibele baan waarin je zelf eigenaar bent
  • Telefoon/laptop/auto optioneel
  • Relevante bijscholing

Interesse voor de functie Junior Werkvoorbereider? Neem gerust contact met Pieter Honkoop. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 4471 4097. Solliciteren? Stuur je CV + motivatie naar pieter@floxwerkt.nlReageren kan t/m 28 april.

*Flox verzorgt exclusief de werving & selectie voor deze vacature.*

 

Bekijk ook eens de vacature Werkvoorbereider Senior bij Bouwbedrijf Van de Fliert.