Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een werkdag bij Bouwbedrijf De Waal

’s Ochtends begin je dag samen met een uitvoerder op de transitie bouw van 124 appartementen in Houten. Onder het genot van een goede bak koffie neem je samen de status van het project door. Je controleert de maatvoering van binnenwanden voor de badkamers. Op de bouwplaats zit het erop, nu vertrek je richting kantoor! Tijd om tekeningen te controleren van de installaties. Rechts van je is een collega druk bezig om offertes op te vragen voor jullie nieuwbouw- project in Amersfoort, waar 100 appartementen worden ontwikkeld. Je denkt met hem mee en kijkt samen waar nog inkoopvoordelen liggen. De architect informeer je over wijzigingen qua afmetingen voor het balkon. Met jouw inzicht kwam je erachter dat bouwen met de aangeleverde afmetingen niet mogelijk was. Voor het nieuwe projecten moeten ook deuren worden ingekocht. De architect heeft zijn idee op papier staan, aan jou de taak om de juiste deuren te gaan inkopen. Deze inkoop coördineer je en stem je continu af met collega’s. Zij ondersteunen jou bij dit proces. Vanochtend tijdens het overleg heb je ook de planning doorgenomen. Je voert op kantoor de laatste wijzigingen door in de planning.

De ochtend zit erop! Tijd om met je collega’s gezamenlijk te lunchen, even het werk loslaten. Deze middag ziet er anders uit dan je ochtend. Samen met de ontwikkelaar ben je een langer termijnplan aan het maken voor de nieuwbouw van 200 woningen in Utrecht. Hier hoort ook een compleet stedenbouwkundig plan bij. Je overlegt of er een overdekt of open parkeerplaats moet komen. Hierbij denk je na over de gevolgen voor de leefomgeving. Je praat mee over vragen zoals gietbouw of prefab bouwen. Jij kan hier je eigen ideeën kwijt! Dit stem je af met opdrachtgever, architectenbureau etc. Wij bouwen voornamelijk eigen ontwikkeling. Dit betekent dat je vanaf A t/m Z betrokken bent.

Deze vacature is een mooie stap voor iemand die nu het gevoel heeft dat hij veel meer kan dan één onderdeel in zijn vakgebied. Bij ons ben je vanaf bestek schrijven t/m calculeren betrokken en verantwoordelijk. Om dit werk te doen bieden we goede faciliteiten, financiële mogelijkheden en doorgroei kansen binnen ons bedrijf. We beseffen dat dit belangrijk is de ontwikkeling van werknemers.  

Wat bieden we:

 • Vast dienstverband
 • €3500,- t/m €5500,- bruto salaris + 13e maand (UTA CAO)
 • Goede faciliteiten zoals auto en telefoon
 • Eigen ontwikkeling nieuwbouwprojecten
 • Veel team activiteiten zoals een etentje, bowlen, escape room etc.
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijv. projectleider

Voor deze functie zoeken wij iemand met 

 • HBO denk- en werk niveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of ben jij de specialist die meer wil en kan maar nu geen ruimte heeft om te excelleren.
 • Kennis van de elementaire bouwkunde waarbij kennis betreffende kosten/calculatie en installatietechniek niet mag ontbreken.
 • Kennis van automatisering (IBIS TRAD/Kraan, Autocad en MS Office en evt. BIM/Revit -3D-).
 • Daadkrachtig en zelfstandig met een creatief- en analytisch/pragmatisch denkvermogen.
 • Gemotiveerd en enigszins vakidolaat.

Interesse en wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel, WhatsApp of mail Pieter Honkoop. Mail: pieter@floxwerkt.nl Nr: 06-44714097

*Flox verzorgt exclusief de werving&selectie voor Bouwbedrijf De Waal*

Bekijk hier collega's aan het woord of De home pagina.