Collega's aan het woord

Verhaal van Sander:

Sander (31 jaar) is begonnen als assistent uitvoerder en groeide door naar uitvoerder in combinatie met een BOB opleiding. Op dit moment is Sander al een aantal jaar senior werkvoorbereider en draait hij zelfstandigprojecten. ''Binnen De Waal is er altijd ruimte om te ontwikkelen als persoon. Daarnaast ben je hier vanaf de schep in de grond t/m het openingsfeestje van een opgeleverd pand betrokken. Dit maakt je werk heel erg leuk!' We hebben een vast team van specialisten en onderaannemers om ons heen. We zijn een persoonlijk en betrokken club die ook graag met onderaannemers meedenkt. Naast mijn dagelijks werk volg ik ook een pre master vastgoedkunde om mezelf te ontwikkelen. Hier denkt en helpt De Waal in mee.''

 

Verhaal van Frank:

Frank is op dit moment projectleider en al 20 jaar in dienst bij Bouwbedrijf De Waal. Iemand die veel ervaring en kennis met zich meebrengt. De afgelopen jaren is Frank veel buiten op de bouw te vinden.''We zijn relatief een kleine club maar dit communiceert erg fijn. Alles is één op één en korte lijnen, dit maakt bouwen leuk bij ons! We zijn een no nonsense bedrijf ,dit geldt voor zowel buiten als voor de werkvoorbereiders op kantoor. Het vele vertrouwen wat je van binnenuit krijgt ervaar ik als iets erg prettig. Op dit moment ben ik bezig met de consols maatvoering voor de dragers van de balkonnen. 

Verhaal van Robin:

Robin (28 jaar) is begonnen als werkvoorbereider bij Bouwbedrijf De Waal. Sinds 2 jaar werkt hij als werkvoorbereider bij ons.''Je krijgt veel verantwoording binnen ons bedrijf. Dit kan best spannend zijn in het begin maar hierdoor ontwikkel je veel sneller als bouwkundige. Ik ben nu bezig met de transformatie van een kantoor complex naar 124 appartementen in Houten. Dit complex is 20 jaar geleden zelf gebouwd door De Waal en wordt nu getransformeerd tot een woonomgeving. Een mooi voorbeeld is het proces van trappen die we hebben laten bouwen. Daarbij koop je trappen in en denk je na hoe deze gemonteerd gaan worden op de bouw. Van mij wordt ook verwacht dat ik meedenk over de plek waar het geplaatst wordt. Hierdoor ontwikkel je een brede kijk als werkvoorbereider op bouwen. 

Verhaal van Nick: 

Nick (20 jaar) loopt stage bij Bouwbedrijf De Waal. Hij volgt een HBO bouwkunde studie en doet praktijkervaring op bij ons. ''Op het Citadel project in Houten assisteer ik Frank bij de transformatie van het kantoor complex naar woningen. Ik heb moeite met stilzetten en ben daarom erg blij dat ik buiten aan het werk ben op de plek waar het echt gebeurd. Ik heb pas gemeten hoe veel stappen je op een dag hier zet, 15.000 maar liefst! Ik leer erg veel van Frank en krijg ook vrijheid om zelf dingen te doen en er is ruimte voor fouten. Initiatief nemen, eigen stijl en durven zijn de kernwoorden voor Bouwbedrijf De Waal.''

Interesse en wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel, WhatsApp of mail Pieter Honkoop. Mail: Pieter@floxwerkt.nl Nr: 06-44714097.

*Flox verzorgt exclusief de werving&selectie voor Bouwbedrijf De Waal*

Bekijk hier de werkdag van een werkvoorbereider Of De home pagina vacature.