Schilder Vacature

Vacature schilder

Voor diverse schildersprojecten in heel Nederland hebben wij meerdere vacatures schilder. Deze vacature schilder is voor meerdere locaties gezien de groei van ons bedrijf. Als allround schilder word jij ingezet op mooie klussen bij betrouwbare schildersbedrijven. De werkzaamheden die je gaat verrichten kunnen in overleg met jou worden afgesproken. Zo kun je kiezen of je liever werkt als schilder in de particuliere sector of in de grote bouw. Aan jou de keus.

Verwachting vacature schilder

Als schilder dien je in het bezit te zijn van minimaal een diploma schilderen. Een aantal jaar aantoonbare werkervaring is een pre voor de vacature schilder. Je kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en neemt eigen initiatief. Voor de vacature schilder dien je in het bezit te zijn van eigen handgereedschap en een VCA diploma. Zoek jij een afwisselende vacature schilder in jouw regio en ben je iemand die zich eenvoudig aanpast aan diverse werkomstandigheden reageer dan snel!

Locaties schilder vacature

Op dit moment hebben we diverse vacatures schilder in Veenendaal en Ede. We werken inmiddels op meerdere schilderprojecten. Zoek je een vacature schilder in provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Zeeland of Limburg? Vraag naar de actuele schilderslocaties bij jou in de buurt!