Vacature metselaar

Vacature metselaar

Voor diverse bouwprojecten in heel Nederland hebben wij meerdere vacature metselaars. Voor deze vacature metselaar zoeken we allround metselaars voor aan- en verbouw. Deze vacature metselaar is voor meerdere locaties gezien de groei van ons bedrijf. Als allround metselaar word je ingezet op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het metselen van nieuwbouw woningen in de vrije sector, maar ook uit het maken van aanbouwtjes en renovatieprojecten. De verbanden die worden toegepast zijn onder andere, halfsteens-, wild-, klezoor- en staandverband. Bijzonder metselwerk (hierbij valt te denken aan boerenvlechtingen, bogen enzovoorts) komt af en toe voor, evenals pointerwerk en kalkzandsteenverlijming.

Verwachting vacature metselaar

Als metselaar dien je in het bezit te zijn van minimaal een diploma primair metselen en bij voorkeur ook voortgezet metselen. Een aantal jaar aantoonbare werkervaring is een vereiste voor de vacature metselaar. Je kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en neemt eigen initiatief op de bouwplaats. Ervaring met tegelzetten en stukadoren vormt een pré bij de sollicitatierondes. Voor de vacature metselaar dien je in het bezit te zijn van eigen handgereedschap, VCA diploma, rijbewijs B en eigen vervoer. Zoek jij een afwisselende vacature metselaar in jouw regio en ben je iemand die zich eenvoudig aanpast aan diverse werkomstandigheden reageer dan snel!

Locaties metselaar vacature

Wij garanderen altijd een vacature metselaar te hebben bij jou in de buurt. We werken inmiddels op zo'n 25 verschillende bouwprojecten. Er is dus altijd wel een bouwlocatie bij jou in de buurt. Zoek je een vacature metselaar in provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Zeeland of Limburg? Vraag naar de actuele bouwlocaties bij jou in de buurt!

Er zijn 49 vacatures gevonden

Bekijk op kaart
Sorteer de
vacatures op afstand


Timmerman

Wij zijn momenteel op zoek naar een timmerman in de regio Utrecht. De werkzaamheden binnen het bedrijf worden uitgevoerd in de burger en/of utiliteitsbouw. Je bent met name bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden wordt er van je verwacht dat zelfstandig, netjes en nauwgezet te werk gaat. Ook zijn wij op zoek naar enthousiaste starters en eerlingen die graag willen werken. Deze vacature betreft een vaste baan en gevraagd wordt:

Metselaar

Flox werkt is op zoek naar Metselaars in de bouw! Ter uitbreiding van ons bouwteam zijn wij op zoek naar flexibele, allround metselaars uit de omgeving van Noord-Holland. Ben jij een metselaar en heb je ervaring op grote of kleine projecten? Met of zonder pointerwerk? Dan zoeken wij jou! Voor diverse werken in omgeving Noord-Holland zoeken we gemotiveerd personeel. Als allround metselaar word je ingezet op diverse projecten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het metselen van...

Metselaar

Het is maandagochtend 05.30 uur. Een nieuwe werkweek dus nieuwe kansen. Je neemt een douche, neemt een bak koffie en loopt een rondje met de hond. 06.15 uur, je koelbox is door moeders de vrouw gevuld en je bent klaar om te gaan. 06.45, op de bouw bespreek je samen met je collega's, onder het genot van een bak koffie het afgelopen voetbal weekend. 07.00 uur, de specie zit in de kuipen en de stenen staan klaar. De radio op 10 en we kunnen starten. Samen met je maat, worden de stenen...

Allround Stoffeerder

Wij zijn op zoek naar een ervaren stoffeerder in de regio Veenendaal/Ede stoffeerder ben je verantwoordelijk voor het leggen van diverse vloeren zoals tapijt, vinyl, PVC en gietvloeren. Dit werk doe je vaak samen met een collega. Het team bestaat uit 10 man en is een nosense bedrijf. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere als de zakelijk markt.

Installatiemonteur

Wij zijn op zoek naar een intallatiemonteur in de regio Veenendaal/Ede. Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de installatietechniek maar ook als cv monteur (dikwandig en/of dunwandig). Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Je gaat aan het werk met projecten in de nieuwbouw maar ook renovatie. Beschik jij over:

Loodgieter/Installatiemonteur

Installatiemonteur/Loodgieter in Arnhem gezocht! In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek, zowel de werkzaamheden als loodgieter, maar ook als cv monteur (dikwandig en/of dunwandig). Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.

Tekenaar systeembouw

Voor een mooi Veenendaals bedrijf zoeken wij een Tekenaar Systeembouw ter versterking van het team. Voornaamste verantwoordelijkheden: - Op basis van de ontwerpspecificaties - verrichten van tekenwerk met behulp van een technisch tekenpakket - Na in- en extern afstemmen - maken van overzichts-, werkplaats- en montagetekeningen - Vastleggen van alle technische informatie in het projectdossier.

Junior Calculator Timmerfabriek

I.v.m. uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij een collega voor de calculatie. In ons werk heb je veel contact met aannemers, architecten en leveranciers. Je neemt offerteaanvragen in behandeling en beoordeelt deze. De aanvragen van kozijnen, ramen en deuren verwerk je in ons software systeem. In onze timmerfabriek maken wij gebruik van het tekenpakket van Groeneveld Automatisering. Werken bij ons betekent elke dag nieuwe uitdagingen. Onze opdrachten zijn afwisselend en veelzijdig....

Vaste baan - renovatie&luxe bouw - allround ti

Ben jij op zoek naar een vacature allround timmerman in de renovatie & luxe bouw omgeving Houten & Utrecht? Voor een mooi bouwbedrijf in de buurt van Houten zoeken wij per direct een allround timmerman. Dit bedrijf werkt voornamelijk in regio Utrecht. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het luxer segment van de burger en/of utiliteitsbouw. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld veel timmerwerk doet in een luxe villa.

Timmerman

Wij hebben een vacature timmerman voor jou! Bij dit bouwbedrijf in regio Ede is een erg open sfeer en naast mooi werk wordt er ook aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling Als timmerman wordt je ingezet op projecten waarbij wij zullen streven naar een vast contract. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature timmerman en wil je werken in de burger-/utiliteitsbouw? Heb je ervaring als allround timmerman en lijkt het jou leuk om bij één van onze bouwbedrijven te werken in de bouw?

Timmerman

Ben jij op zoek naar een vacature timmerman in de regio Utrecht? Dan hebben wij wat je zoekt, dus lees gauw verder! Misschien sta jij binnenkort wel in Utrecht of omstreken en voer jij werkzaamheden uit in de burger en/of utiliteitsbouw. Je bent daar vooral bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Je werkt voor een bouwbedrijf waar niet alleen het werk, maar ook een goede sfeer en een prettige werkomgeving centraal staan. Wij bieden je niet alleen een kans om bij dit...

Timmerman

Wij hebben een vacature timmerman voor jou! Bij dit bouwbedrijf is een erg open sfeer en naast mooi werk wordt er ook aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Als timmerman wordt je ingezet op projecten waarbij wij zullen streven naar een vast contract. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature timmerman en wil je werken in de burger-/utiliteitsbouw? Heb je ervaring als allround timmerman en lijkt het jou leuk om bij één van onze bouwbedrijven te werken in de bouw?

Timmerman

Ben jij op zoek naar een vacature timmerman in de regio? Dan hebben wij wat je zoekt, dus lees gauw verder! Wat bieden wij? Misschien sta jij binnenkort wel in de door jouw gewenste regio en voer jij werkzaamheden uit in de burger en/of utiliteitsbouw. Je bent daar vooral bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Je werkt voor een bouwbedrijf waar niet alleen het werk, maar ook een goede sfeer en een prettige werkomgeving centraal staan. Wij bieden je niet alleen een kans...

Timmerman

Sinds kort hebben wij een aantal vacatures timmerman. Heb jij ervaring met het timmermansvak, dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden voor deze vacature timmerman worden uitgevoerd in de renovatie en/of utiliteitsbouw. Je bent met name bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Je kan onder andere aan de slag in de regio Apeldoorn, Utrecht en Dodewaard.

Projectleider

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Daarvoor maak je het plan van aanpak, de planning en bewaak je het budget. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van je klanten en je bent in staat dit commercieel uit te bouwen. Daarnaast ben je teamleider voor een team CAD-tekenaars / Revit-modelleurs. Je projecten zijn vaak multidisciplinair en vereisen gedegen inhoudelijke kennis. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te...

AutoCAD-tekenaar - BIM-modelleur

Voor een opdrachtgever hebben we de vacature (aankomend) AutoCAD-tekenaar / BIM-modelleur. Zij bieden je een afwisselende en flexibele baan in een jong en dynamisch team. Ervaring is welkom, maar ook als beginnend tekenaar kun je bij ons het vak leren. De werkgever is een onderneming met deskundige en ervaren CAD en BIM professionals. Op kantoor in Bodegraven en Veenendaal, maar ook bij de klanten in heel Nederland tekenen ze complete gebouwinstallaties en beheren ze technische...

Projectleider

Vacature projectleider in Veenendaal. Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Daarvoor maak je het plan van aanpak, de planning en bewaak je het budget. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van je klanten en je bent in staat dit commercieel uit te bouwen. Daarnaast ben je teamleider voor een team CAD-tekenaars / Revit-modelleurs. Je projecten zijn vaak multidisciplinair en vereisen gedegen inhoudelijke kennis. Je bent in staat om meerdere...

AutoCAD-tekenaar - BIM-modelleur

Vacature AutoCAD-tekenaar / BIM-modelleur in Veenendaal. Voor een opdrachtgever hebben we de vacature (aankomend) AutoCAD-tekenaar / BIM-modelleur. Zij bieden je een afwisselende en flexibele baan in een jong en dynamisch team. Ervaring is welkom, maar ook als beginnend tekenaar kun je bij ons het vak leren. De werkgever is een onderneming met deskundige en ervaren CAD en BIM professionals. Op kantoor in Bodegraven en Veenendaal, maar ook bij de klanten in heel Nederland tekenen ze...

Bouwkundig Tekenaar

Ter uitbreiding zoekt onze opdrachtgever in Veenendaal een Bouwkundig Tekenaar. Als Tekenaar vertaal je de ideeën van de architect naar een bouwtekening. Hierbij is praktisch en creatief denken erg belangrijk. Ook ben je bezig om bestaande tekeningen te controleren, aanpassen en converteren van 2D naar 3D. Daarnaast verricht je zelfstandig het tekenwerk door middel van het gebruikvan meerdere CAD systemen (Microsoft en/of Autocad). De intentie van onze opdrachtgever is om voor een...

Medewerker Timmerfabriek

Voor een gerenommeerd timmerfabriek in Veenendaal zoeken wij gemotiveerde medewerkers met kennis en ervaring in de productie van houten kozijnen/ramen/deuren/dakkapellen, machinale bewerkingen, voormontage, afmontage, spuiten en eventueel beglazing. Actuele vacatures in de timmerfabriek - Timmerman - Spuiter - Glaszetter