Vacature lasser Veenendaal

Vacature Lasser

Voor diverse bedrijven in de omgeving van Veenendaal hebben wij een aantal vacatures voor lassers. Als allround lasser word jij ingezet bij betrouwbare bouw- of constructiebedrijven. Bij Flox Werkt vinden we het belangrijk dat jij op de goede plek zit en het naar je zin hebt. Daarom zijn wij niet alleen benieuwd naar jouw kunnen, maar ook naar jouw interesses. Het soort werk wat jij mag gaan doen en de werkzaamheden die je gaat verrichten, worden samen met jou uitgekozen!

Verwachting vacature lasser

Het is een pre als jij een aantal jaar aantoonbare werkervaring hebt voor de vacature lasser. Je kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en neemt eigen initiatief. Voor de vacature lasser dien je in het bezit te zijn van een VCA diploma. Zoek jij een afwisselende vacature lasser in Veenendaal en ben je iemand die zich eenvoudig aanpast aan diverse werkomstandigheden reageer dan snel!

Locaties lasser vacature

Zoek jij een vacature lasser op een andere locatie dan in Veenendaal? Geen probleem, op dit moment hebben we diverse vacatures lasser in Veenendaal en Ede. Maar we werken inmiddels op meerdere lasprojecten en hebben vacatures door het hele land. Zoek je een vacature lasser in provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Groningen, Flevoland, Zeeland of Limburg? Vraag naar de actuele schilderslocaties bij jou in de buurt!