Vacature uitvoerder bouw

Jij als uitvoerder werkt aan één project tegelijk. Deze projecten variëren tussen de €2.000.000 t/m €5.000.000. Onze werkstijl is gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. Je stuurt en coördineert werkzaamheden van onderaannemers en bouwplaatsmedewerkers. Binnen deze functie krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om je te focussen. Door deze focus lever je kwaliteit, is de opdrachtgever tevreden en groeit het bouwbedrijf. Je draagt zorg voor tijd, kosten, kwaliteit en VGWM.

Locatie: Veenendaal

      

Wat je kan verwachten: 

 • Rechtstreeks dienstverband bij Frank van Woerden Bouw (geen detachering)
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, laptop, iPad, telefoon, pensioen en collectieve verzekeringen)
 • Eén project per uitvoerder in regio Veenendaal en omstreken
 • Weinig aanbestedingswerk
 • Opleidingen en cursussen worden gestimuleerd

Functie schets: 

Elk project bestaat uit een juiste planning zodat we projecten op tijd afronden. Dit betekent dat jij een 6 wekenplanningen en/of weekplanning, personeelsplanningen en materieelplanningen maakt. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen  van goederen, verrichten van technische keuringen en controles. Een uitvoerder bij Frank van Woerden Bouw draagt zorg over naleving veiligheidsvoorschriften, het gebruik van PBM en stimulering van de veiligheid, kwaliteit, orde en netheid op de bouwplaats. De uitvoerder is ook verantwoordelijk voor het bijhouden van registraties ten behoeve van V&G plan (deelplannen, startwerkvergaderingen en werkplekinspecties). Het projectteam verwacht van jou de juiste gegevens voor de (financiële) administratie, garantiestukken, algemene voorwaarden , revisietekeningen en facturering van een bouwproject.

Frank van Woerden Bouw:

''Zo kan het ook!'' Een uitspraak die vaak valt bij ons aan tafel. We zijn een kwaliteit bouwer die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. We werken graag met ''echte spullen'', dit betekent dat we graag investeren in goede pc's, software, auto's, gereedschap, enz. We werken met circa. 40 collega's in Veenendaal. We begeleiden, adviseren en ont zorgen onze opdrachtgevers van A t/m Z. Met o.a. een eigen ontwerp afdeling zijn we in staat om dit te realiseren. Dit doen we bijna allemaal binnen een straal van 15 kilometer rondom Veenendaal. Deze regionale focus gaat samen met de kwaliteit in adviseren, begeleiden en bouwen. We zijn een ambitieus bedrijf die als doel heeft om het beste allround bouwbedrijf van de regio te worden. Onze doelstelling is om volledig BIM proof te gaan werken. BIM is het nieuwe bouwen van de toekomst; snel, slim en met weinig mogelijk faalkosten. Goed zijn in ontwikkeling t/m oplevering is kenmerkend voor onze koers. 

Wij vinden belangrijk:

 • MBO Bouwkunde of gelijkwaardig en/of minimaal 5 jaar relevante werkervaring als uitvoerder
 • Opleiding aangevuld met uitvoerderscursussen
 • Ervaring met plannen in Navisworks is een pré
 • Diploma Veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VOL-VCA)
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van in het werk toegepaste technieken, veiligheidsvoorschriften, Arbowet, UAV en bouwbesluit
 • Commercieel inzicht

Interesse en wil je meer weten? Neem gerust contact op met Jurrian Sturm. Telefonisch bereikbaar op 0611038658. Solliciteren? Stuur je CV + motivatie naar werkenbij@frankvanwoerdenbouw.nlReageren kan t/m 23 augustus.