Vacature Timmerman bij KUDO in Veenendaal

Werk waar je gewaardeerd wordt en waar alles goed geregeld is. Als timmerman bij KUDO bouw je vooral nieuwbouw in Veenendaal. Je bepaalt zelf het bouwproces en bent hierbij aanwezig van A tot Z. 

*Flox is al jaren vaste wervingspartner van KUDO en is ingeschakeld om de werving van Timmerman te verzorgen. Na het succesvol doorlopen van het selectietraject ligt er een direct dienstverband bij KUDO klaar. 

Dit ga je doen als timmerman 
 

De meeste projecten waaraan je werkt zijn nieuwbouwwoningen. Bij KUDO is alles net even anders. Prefab betonelementen worden in eigen huis geproduceerd en vanaf volgend jaar gaan we steigervrij bouwen.  

Het bijzondere aan KUDO is dat hier altijd dezelfde vaklui rondlopen: niet elke dag nieuwe gezichten in je ploeg. Je loopt nooit achter de feiten aan omdat de werkvoorbereiding heel dicht op de uitvoering zit. Het resultaat is bijna foutloos bouwen en nooit hoeven overwerken. Je kan dus lekker timmeren en ’s middags zit je gedoucht en wel om 17:00 uur aan de aardappels, aangezien je altijd werk in de buurt hebt. 

 

Over KUDO 
 

KUDO is een bouwbedrijf uit Veenendaal en werkt vooral in de regio. Op dit moment werken er 50 collega’s bij KUDO waarvan 20 timmermannen. KUDO kenmerkt zich als kwaliteitsbouwer en heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan. Het doel van KUDO is het beste allround bouwbedrijf van de regio te worden.  

KUDO zorgt ervoor dat haar werknemers hun werk goed kunnen doen. We bezuinigen niet op gereedschap en materialen. Elke maand zitten we met alle jongens van de uitvoering bij elkaar. Dan denken we na over wat beter kan en waar we tegenaan lopen. 

Wat kan je verwachten 

 • Rechtstreeks dienstverband 
 • Bouwprojecten in omgeving Veenendaal (Max. 15 km rijden) 
 • Werkkleding en gereedschap 
 • BPF Bouw pensioen, tijdspaarfonds en ATV dagen 
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden 


"Bij KUDO is het goed geregeld. Dit betekent dat we niet constant bezig zijn met het oplossen van fouten maar echt kunnen bouwen. Daarnaast wordt er bij KUDO echt geluisterd naar feedback en ideeën die we opperen."

- Richard (Timmerman voorman)

Dit verwachten we van jou 

 • Dit verwachten we van een timmerman:  
 • Je hebt relevante werkervaring 
 • Je hebt een bouwgerelateerde opleiding gevolgd 
 • Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid en vrijheid 
 • Je werkt graag samen met anderen 

Heb je interesse en wil je meer weten? Vul het formulier op deze pagina in of neem contact op met Pieter Honkoop. Bel/app naar 0644714097 of mail naar werkenbij@kudo.nl 

Het sollicitatieproces

 1. Heb je interesse in deze vacature en wil je solliciteren? Heel fijn, maar hoe nu verder?
 2. Nadat je contact hebt opgenomen  kom je in een selectieprocedure.
 3. Er volgt een gesprek met een van de consulenten die werft voor KUDO. Bevalt dit gesprek voor beide dan word je voorgesteld bij KUDO. 
 4. Wanneer KUDO enthousiast is betekent het dat er een tweede gesprek volgt.
 5. Als ook dit gesprek bevalt, worden er afspraken gemaakt over de arbeidsvoorwaarden.
 6. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben kun je aan de slag, gefeliciteerd!