Technisch medewerker werkplaats

's Ochtends vroeg loop je de kantine in voor een lekkere bak koffie. Je neemt plaats aan een grote tafel in de kantine en maakt een gezellig praatje met je collega’s van de werkplaats. Binnen de werkplaats vindt iedereen (jong en oud) zijn plek in het team. Niemand valt buiten de groep, ook de nieuwe medewerkers worden goed opgevangen en passen zich snel aan. Om 07:00u of 08:00u start je met je werkzaamheden, en loop je door de werkplaats naar je opgeruimde achtergelaten werkplek. Je mag vandaag weer verder met het bouwen van een zoutelektrolyse installatie. Deze installatie bouw je bijvoorbeeld voor een zwembad op een groot vakantiepark in het buitenland. Juist dat maakt je werk extra leuk en betekenisvol. De installaties die je mag bouwen gaan de hele wereld over. Ook vind je het mooi dat je de kans krijgt om jezelf door te ontwikkelen. Je wordt geholpen door een ervaren collega die je kennis van de installatie bijbrengt. Je bent trots dat je snel en veel kan leren. Terwijl je aan het werk bent, loopt er een servicemonteur door de werkplaats heen. Hij heeft haast en moet een storing oplossen. Je steekt je hand op, begroet hem lachend en wenst hem succes. Het is je oud-collega van de werkplaats. Hij is doorgegroeid naar een functie als servicemonteur. Een functie die jezelf ook ambieert. Dat maakt het werken bij VDH watertechnology ontzettend leuk, je hebt veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.    

 

Wat kan je verwachten:

 • Een vaste baan in het VDH-team (rechtstreeks dienstverband)
 • Een startsalaris tussen de €1800,- en €2500,- bruto per maand
 • Mogelijkheden voor het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen
 • Alle werkkleding is geregeld zoals broeken, polo’s, truien, jassen en schoenen
 • Schone werkplaats met het beste gereedschap
 • Doorgroeimogelijkheden tot servicemonteur of de montage
 • Een gezonde dosis werklust met een portie humor

Als technisch medewerker werkplaats kom je in een bedrijf terecht met al meer dan 40 jaar ervaring. Een ideale omgeving om jezelf te ontwikkelen op het technische vlak. VDH beschikt over veel kennis en ervaring met betrekking tot de elektrolyse installaties.  Het team in de werkplaats bestaat uit een gezonde mix van jong en oud. Doordat VDH watertechnology een platte organisatie is spreek je ook regelmatig mensen van het kantoor, enginering, ontwikkeling, service en onderhoud. Mede daardoor word je al snel onderdeel van het VDH-team.

Wat vragen wij:

 • Passie hebben voor de techniek
 • Twee rechterhanden
 • Oplossingsgericht denken
 • Vanaf tekening onderdelen bouwen en deze later assembleren in de installaties

Wil jij onze werkplaats komen versterken met jouw technische skills? Wil jij onderdeel worden van een enthousiast team en ook kunnen genieten van droge humor? Of wil jij jezelf door ontwikkelen binnen een internationaal bedrijf? Bel of WhatsApp dan naar Bert-Jan van Vreeswijk (0624850096).  Solliciteren? Stuur je CV + motivatie naar bertjan@floxwerkt.nl. 

*Flox verzorgt exclusief de werving en selectie voor deze vacature. *

  

Bekijk ook eens de vacature Service- en onderhoudsmonteur elektrolyse systemen bij VDH watertechnology.