Vacature Personeelsbemiddelaar Bouw

Jij hebt zojuist weer een lokaal bouwbedrijf geholpen in hun zoektocht naar een timmerman en een werkvoorbereider! Ondanks dat iedereen roept dat goed personeel niet te vinden is (laat staan in de bouw) weet jij met Team Bouw door unieke online wervingscampagnes deze specialisten wel te vinden. En dat vieren we elke keer weer! 
In Team Bouw werk je samen met Pieter, Joel en Jurrian. Wij zoeken een collega die wil meewerken aan het succes van Team Bouw. Lees hieronder meer over de werkzaamheden. 
 

Wat wij bieden:

  • Een zelfstandige baan als personeelsbemiddelaar binnen ons hechte team wat een uitstekend fundament voor jouw carrière;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals reiskostenvergoeding, gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 6,5 ADV-dagen en diverse incentive programma's: van skiën in de Alpen tot gezellige diners;
  • Een prima salaris en een kwartaal bonus die afhankelijk is van de teamprestatie. De hoogte van het basissalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Op termijn een auto van de zaak (Seat Ibiza);
  • Volop opleidingsmogelijkheden en trainingen;
  • Een werkplek waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dat gecombineerd met een leuke collega’s en een nieuw kantoorpand voorzien van alle gemakken.

Als personeelsbemiddelaar in Team Bouw zorg je er voor dat de vacatures van jouw opdrachtgevers zo goed mogelijk worden ingevuld met de juiste kandidaat. Dat doe je door mee- en vooruit te denken met de klant, het bouwen aan een lange termijn relatie en het leveren van toegevoegde waarde. 
Je dag begint bijvoorbeeld met een teamoverleg in Team Bouw. Jullie nemen de actuele vacatures door en bespreken de kandidaten die afgelopen dagen zijn langs gekomen op kantoor. Je vertelt je collega’s ook dat je vanmiddag nog twee kandidaten spreekt en je legt uit dat je waarschijnlijk al een werkgever voor ze in gedachten hebt. Na deze positieve sollicitatiegesprekken ga je ze direct bij je opdrachtgevers voorstellen. Ook bespreken jullie de resultaten van de online wervingscampagnes. Dit doe je vaak samen met Gerwin of Corné. Zij ondersteunen de teams op het gebied van online marketing. De administratieve vragen over bijvoorbeeld het personeelsdossier bespreek je samen met Mirjam of Sharon. Zij zijn onderdeel van Team Backoffice en weten alles over wet- en regelgeving en CAO’s. Ideaal, want hierdoor kan jij je volledig concentreren op de business; het plaatsen van geschikt bouwpersoneel bij lokale bouwbedrijven! 
Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen accountgroep en je wordt dus een specialist in de sector bouw. Hierin gaan we ver en gunnen we je jou vrijheid. Zo bepaal je bijvoorbeeld samen met je team in grote lijnen de budgettering en hoe je dit gaat realiseren.
 

Wat wij vragen:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een opleiding bij voorkeur in commerciële en/of bouwkundige richting;
  • Bij voorkeur heb je al 1 tot 4 jaar ervaring in de commerciële sector en/of in de bouw;
  • Je beschikt over het Flox DNA; een doener die in kansen en oplossingen denkt, organisatorisch sterk, handig met social media, actieve en daadkrachtige houding, positief ingesteld;
  • Woonachting in directe omgeving van Veenendaal.
Je komt te werken in een stabiel team van 14 collega’s waarvan er al een aantal meer dan 4 jaar werkzaam zijn. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 23 jaar. Flox bestaat sinds 2009 en sindsdien bemiddelen we in vaste banen in regio Veenendaal. Naast Team Bouw bestaat Flox ook uit Team Logistiek, Team Techniek en Team Office. 

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je direct collega Pieter bellen op 0318-255322 of 06-44714097.
Direct solliciteren? Gebruik het sollicitatieformulier of benader Corné via 0318-255311 of mail naar cverboom@floxwerkt.nl.