Wat klanten over Flox zeggen

De kracht van samenwerken

Je kúnt natuurlijk zelf aan de slag met de werving en selectie van nieuw personeel. Maar je kunt het ook uitbesteden aan een bureau als Flox. We gingen langs bij onze klant Bouwbedrijf van de Fliert en spraken directeur Robbert Pijlman en timmerman Kevin. Waarom werken zij graag met Flox?

Robbert Pijlman, directeur van bouwbedrijf van de Fliert: ik geloof echt in de kracht van samenwerken. Natuurlijk kun je de werving en selectie van nieuw personeel zelf op je nemen. Ik merk echter dat we door de samenwerking met Flox op een hoger niveau komen.

'Pieter van Flox snapt goed wat er bij ons speelt.'

Doordat wij intensief samenwerken met Flox, leer je elkaars kwaliteiten goed kennen. Pieter van Flox snapt heel goed wat er bij ons speelt. Hij stelt inhoudelijk goede vragen waar we verder mee komen. Eigenlijk kun je Flox zien als een zoekmachine. Het is echt hun vak om je te helpen aan goede werknemers. Sinds we intensief met Flox samenwerken hebben we een hoger scoringspercentage en is de kwaliteit van onze medewerkers zichtbaar omhoog gegaan. Omdat we elkaar goed kennen, kunnen we ook snel schakelen. We hoeven niet steeds uit te leggen wat we doen en wat de bedrijfscultuur is. We hebben ook al meerdere uitzendkrachten bij ons in dienst genomen omdat we zo tevreden zijn.

Daarnaast: denk eens aan de tijd die het kost om zelf kwalitatief goed personeel te vinden. Dat moet linksom of rechtsom ook betaald worden. Als iemand dat voor jou kan doen die jouw business goed snapt, waarom zou je het dan zelf doen? Als je het belangrijk vindt om goed passend personeel aan te nemen, zou ik het je zeker aanraden om met Flox samen te werken!

‘Ze denken graag met me mee’

Kevin, timmerman bij bouwbedrijf van de Fliert: ik was al timmerman, maar op zoek naar een andere baan. Met Flox sprak ik over mijn kwaliteiten en wensen. Flox heeft een breed netwerk in de bouw en al gauw kreeg ik meerdere opties voor een baan. De baan bij bouwbedrijf van de Fliert paste meteen goed. Ook al was ik een uitzendkracht, van de Fliert behandelde mij van begin af aan als eigen personeel.

Van de Fliert en Flox denken ook graag met me mee. Ik wilde een huis kopen en dat is moeilijk met een uitzendcontract. Zowel van de Fliert als Flox hielpen me graag om dit toch mogelijk te maken. Inmiddels zijn we een tijdje verder. Ik heb een contract gekregen bij van de Fliert en volgende week krijg ik de sleutel van mijn eigen huis!

Bij Flox zijn we blij dat we zowel werknemers als werkgevers helpen om elkaar te vinden. Ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer of een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je!