Sven van Asselt

Mijn naam is Sven van Asselt en ik kom uit Veenendaal. Sinds mei 2016 ben ik in dienst van Flox Werkt en hier werk ik met veel plezier. Mijn focus ligt met name op de logistieke branche, dit doe ik samen met mijn collega Gaspard. Onze uitdaging is om werkzoekenden aan een vaste baan in de logistiek te helpen.

 

Nieuwste vacatures in Logistiek & Groen :

Internationaal chauffeur koel- en vriestransport

In de buurt van Barneveld zoeken wij een ervaren vrachtwagenchauffeur. Dit familiebedrijf waar je komt te werken is een open sfeer en naast mooie ritten wordt jij ook gewaardeerd als schakel van het bedrijf. Als vrachtwagenchauffeur wordt je ingezet op internationale ritten waarbij je een langdurig contract kan krijgen. Je zal koel en vriesproducten vervoeren door heel Europa. Wij hebben onder andere een werkplek voor jou in regio Barneveld.

Vrachtwagenchauffeur autolaadkraan

Heb jij altijd al willen werken als vrachtwagenchauffeur? Wij zijn op korte termijn op zoek naar gekwalificeerde chauffeurs bij een mooi familiebedrijf met informeel karakter. Jij zal mooie en afwisselende werkzaamheden gaan verrichten met een autolaadkraan. Dit zal in de buurt van Veenendaal zijn!

Hovenier

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken. Je verricht verschillende werkzaamheden op de begraafplaats, en dan met name groenvoorziening. Onderhoud van de prachtige flora en fauna zal één van jouw bezigheden worden. Met hartenlust nieuwe plantsoenen aanleggen en aanleggen van prachtige tuinen. Daarnaast doe je ook regulier hovenierswerk.