Sven van Asselt

Mijn naam is Sven van Asselt en ik kom uit Veenendaal. Sinds mei 2016 ben ik in dienst van Flox Werkt en hier werk ik met veel plezier. Mijn focus ligt met name op de logistieke branche, dit doe ik samen met mijn collega Gaspard. Onze uitdaging is om werkzoekenden aan een vaste baan in de logistiek te helpen.

 

Nieuwste vacatures in Logistiek & Groen :

Vrachtwagenchauffeur autolaadkraan

Heb jij altijd al willen werken als vrachtwagenchauffeur? Wij zijn op korte termijn op zoek naar gekwalificeerde chauffeurs bij een mooi familiebedrijf met informeel karakter. Jij zal mooie en afwisselende werkzaamheden gaan verrichten met een autolaadkraan. Dit zal in de buurt van Veenendaal zijn!

Hovenier

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken. Je verricht verschillende werkzaamheden op de begraafplaats, en dan met name groenvoorziening. Onderhoud van de prachtige flora en fauna zal één van jouw bezigheden worden. Met hartenlust nieuwe plantsoenen aanleggen en aanleggen van prachtige tuinen. Daarnaast doe je ook regulier hovenierswerk.

Hovenier aanleg/onderhoud

Ben jij zelfstandig en vakbekwaam hovenier en op zoek naar een vaste baan? Het werk bestaat uit aanlegwerkzaamheden bij zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en groenvoorzieningen Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring, jouw dagelijkse planning en de resultaten bij jouw klanten.