Sven van Asselt

Mijn naam is Sven van Asselt en ik kom uit Veenendaal. Sinds mei 2016 ben ik in dienst van Flox Werkt en hier werk ik met veel plezier. Mijn focus ligt met name op de logistieke branche, dit doe ik samen met mijn collega Gaspard. Onze uitdaging is om werkzoekenden aan een vaste baan in de logistiek te helpen.

 

Nieuwste vacatures in Logistiek & Groen :

Vrachtwagenchauffeur trekker/trailer

Door de groei van onze activiteiten hebben wij enkele vacatures voor (ervaren) distributiechauffeurs voor trekker/trailer/bakwagen. zoeken wij een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als vrachtwagenchauffeur wordt je ingezet op vaste ritten waarbij wij zullen streven naar een langdurig contract. Voor de dagelijkse stukgoeddistibutie van goederen in Nederland (en gedeelte Belgiƫ/Duitsland). Ervaring met distributievervoer, een ADR certificaat en een bestuurderskaart zijn gewenst. Werktijden zijn...

Distributiechauffeur

Sinds kort hebben wij een vacature distributiechauffeur. Als distributiechauffeur ben je verantwoordelijk voor eendaagse ritten door heel Nederland. De standplaats is in Heteren. Je rijdt voornamelijk op een vaste auto en vervoerd stukgoed of distributie. Het is zeker handig als je ervaring met rolcontainers of palletvervoer hebt. Verder bieden wij veel vrijheid en de mogelijkheid om naar behoefte enorm veel uren te maken of juist rustige weken te draaien.

Hovenier aanleg/onderhoud

Ben jij zelfstandig en vakbekwaam hovenier en op zoek naar een vaste baan? Het werk bestaat uit aanlegwerkzaamheden bij zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en groenvoorzieningen Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring, jouw dagelijkse planning en de resultaten bij jouw klanten.