Pieter Honkoop

Pieter Honkoop
Functie:
Consulent
Werkgebied:
Bouw

Elke dag sta ik met een nieuwe dosis energie klaar om onze bouwmensen aan een nieuwe uitdaging te helpen! 

Samen met mijn collega zijn wij als Team Bouw dé gesprekspartner voor timmermannen, werkvoorbereiders, houtbewerkers, tekenaars, projectleiders en andere functies in de bouw. 

Graag ga ik met jou op zoek naar een functie die je op het lijf geschreven is. Het gebruiken van jouw talenten en ambities op de werkvloer; dat werkt. Flox werkt!

Nieuwste vacatures in Bouw :

Machine Operator | A&A EXPO

Wie zijn wij: Al 25 jaar is A&A Expo is één van de weinige Nederlandse bedrijven die de mooiste stands bouwt op de grootste tentoonstellingen en evenementen. De meeste stands worden gebouwd voor vaste opdrachtgevers in de auto-industrie. Autoliefhebbers over de hele wereld bewonderen onder andere de nieuwste Audi's, Mercedessen en Porsches in onze stands. Wij bouwen, transporteren en monteren over de hele wereld. Met een team van zo'n 40 man kunnen we in zeer korte tijd grote projecten...

(Junior) werkvoorbereider | A&A EXPO

A&A Expo is één van de weinige Nederlandse bedrijven die de mooiste stands bouwt op de grootste beurzen over de hele wereld. De meeste stands worden gebouwd voor vaste opdrachtgevers in de auto-industrie. Autoliefhebbers over de hele wereld bewonderen onder andere de nieuwste Audi's, Mercedessen en Porsches in onze stands. Met een team van zo'n 40 man kunnen we in zeer korte tijd grote projecten realiseren. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn onderdelen van ons DNA.

Technisch Tekenaar A&A Expo

A&A Expo is één van de weinige Nederlandse bedrijven die de mooiste stands bouwt op de grootste beurzen over de hele wereld. De meeste stands worden gebouwd voor vaste opdrachtgevers in de auto-industrie. Autoliefhebbers over de hele wereld bewonderen onder andere de nieuwste Audi's, Mercedessen en Porsches in onze stands. Met een team van zo'n 40 man kunnen we in zeer korte tijd grote projecten realiseren. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn onderdelen van ons DNA. Om ons...