Jurrian Sturm

Mijn naam is Jurrian Sturm. Ik kom uit Veenendaal. Na een leuke en leerzame stage ben ik in vaste dienst bij Flox. Ik ben actief in de Bouw en dat doe ik met veel plezier. Samen met mijn collega Joël of Corné gaan wij regelmatig langs de bouwplaatsen om onze werknemers te bezoeken. Ons doel is om in de bouw vaste banen te vinden die bij de werkzoekende kandidaat past. 

Nieuwste vacatures in Hout & Bouwbedrijf & Bouw :

Vaste baan - renovatie&luxe bouw - allround ti

Ben jij op zoek naar een vacature allround timmerman in de renovatie & luxe bouw omgeving Houten & Utrecht? Voor een mooi bouwbedrijf in de buurt van Houten zoeken wij per direct een allround timmerman. Dit bedrijf werkt voornamelijk in regio Utrecht. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het luxer segment van de burger en/of utiliteitsbouw. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld veel timmerwerk doet in een luxe villa.

Timmerman

Sinds kort hebben wij een aantal vacatures timmerman. Heb jij ervaring met het timmermansvak, dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden voor deze vacature timmerman worden uitgevoerd in de renovatie en/of utiliteitsbouw. Je bent met name bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Je kan onder andere aan de slag in de regio Apeldoorn, Utrecht en Dodewaard.

Timmerman

Ben jij op zoek naar een vacature timmerman in de regio? Dan hebben wij wat je zoekt, dus lees gauw verder! Wat bieden wij? Misschien sta jij binnenkort wel in de door jouw gewenste regio en voer jij werkzaamheden uit in de burger en/of utiliteitsbouw. Je bent daar vooral bezig met nieuwbouw en/of renovatie werkzaamheden. Je werkt voor een bouwbedrijf waar niet alleen het werk, maar ook een goede sfeer en een prettige werkomgeving centraal staan. Wij bieden je niet alleen een kans...