Jurrian Sturm

Ik ben Jurrian Sturm en sinds 2015 actief bij Flox. Na een leerzame en vooral leuke stage ben ik bij Flox actief als accountmanager/personeel bemiddelaar.

Flox is een heldere boodschap van een personeelsbemiddelingsbureau met een eigen gezicht. Ik focus mij op de bouwsector en doe dit samen met Pieter Honkoop. Samen zijn we dagelijks bezig om kandidaten en bedrijven in de bouw te matchen. De wensen & ambities van kandidaten staan centraal tijdens dit proces. Zoek je een nieuwe uitdaging of heb je vacatures? Neem dan gerust een keer contact met mij. We praten graag met je verder.

Recent bemiddelde kanidaten: timmerman, werkvoorbereider, calculator, machinaal houtbewerker, leerling-timmerman, monteurs.

 

Nieuwste vacatures in Bouwbedrijf :

Open sollicitatie vacature Team Bouw

Tekst: vacature tekst

Timmerman | Exclusieve villabouw

Dromen over je eigen villa, we doen het allemaal. Wij hebben het voorrecht als bouwbedrijf deze dromen werkelijkheid te laten worden. Bij ons bouw jij letterlijk droomhuizen. En deze huizen zijn uniek in hun soort. In een team van 11 timmermannen bouw jij elke dag mee aan deze bijzondere projecten

Calculator | Bouwbedrijf Van Swaay

Calculeren, communiceren en bouwen zijn de kernbegrippen voor de functie calculator bij Van Swaay.  Dit betekent dat je constant met verschillende partijen in gesprek bent zoals opdrachtgevers, onderaannemers,  leveranciers,  constructeur en architect.  Naast een goede communicatie  is je mening en visie over je werk van belang. Een goed begin is het halve werk is ons motto. Dat goede begin kan op de bouw alleen worden gemaakt als de voorbereiding...