Jurrian Sturm

Ik ben Jurrian Sturm en sinds 2015 actief bij Flox. Na een leerzame en vooral leuke stage ben ik bij Flox actief als accountmanager/personeel bemiddelaar.

Flox is een heldere boodschap van een personeelsbemiddelingsbureau met een eigen gezicht. Ik focus mij op de bouwsector en doe dit samen met Pieter Honkoop. Samen zijn we dagelijks bezig om kandidaten en bedrijven in de bouw te matchen. De wensen & ambities van kandidaten staan centraal tijdens dit proces. Zoek je een nieuwe uitdaging of heb je vacatures? Neem dan gerust een keer contact met mij. We praten graag met je verder.

Recent bemiddelde kanidaten: timmerman, werkvoorbereider, calculator, machinaal houtbewerker, leerling-timmerman, monteurs.

 

Nieuwste vacatures in Bouwbedrijf :

Open sollicitatie vacature Team Bouw

Tekst: vacature tekst

Werkvoorbereider Bouw

Als werkvoorbereider bij Frank van Woerden bouw bereid je projecten voor vanaf ontwikkelingsfase tot oplevering. Omdat je in deze functie overal bij betrokken wordt krijg jij alle facetten van het bouwen mee. Je bent al vroeg in het traject in gesprek met je opdrachtgever en onderaannemers om het project tot een succes te maken. Je werkt in verschillende teams aan projecten. Samen vorm je altijd een compleet bouwkundig team om elk project tot een succes te maken. Je voorbereiding...

Timmerman | Exclusieve villabouw

Dromen over je eigen villa, we doen het allemaal. Wij hebben het voorrecht als bouwbedrijf deze dromen werkelijkheid te laten worden. Bij ons bouw jij letterlijk droomhuizen. En deze huizen zijn uniek in hun soort. In een team van 11 timmermannen bouw jij elke dag mee aan deze bijzondere projecten