Joël van der Meulen

Mijn naam is Joël van der Meulen en kom uit Veenendaal. Sinds Februari 2016 werk ik bij Flox Werkt. Sinds mijn start bij Flox bemiddel ik mij op de metselaars en sinds 2019 ook op schilders. Door mijn jaren ervaring in de bouwsector, weet ik wat er nodig is om de juiste vakman te vindenMijn doel is om een match te vinden tussen de werknemer en de opdrachtgever. Ik ga voor 100% de uitdaging aan om ook voor u de juiste match te vinden, dit doe ik met veel passie en plezier.

Nieuwste vacatures in Bouwbedrijf & Schilders & Metsel :

Open sollicitatie vacature Team Metsel/Schilder

Tekst: vacature tekst

Allround (leerling) Schilder

Met een kwast in de hand, ben jij de beste schilder in Hoogland! Heb jij passie voor het schilderwerk? Is het voor jou een sport om de huizen weer te laten blinken? Kom je uit de omgeving Amersfoort? Dan is de keizer en Zn. Op zoek naar jou!

(Leerling) Schilder

Schilderen bij Achterberg! Iedere dag stapt Gianni met zijn spullen in de auto en rijdt hij naar het project in de buurt. Met de radio aan en een bak koffie in de hand staan zijn vaste collega’s hem al op te wachten. Vandaag mogen ze een school schilderen. Het beste van het beste gereedschap staat al klaar, ze kunnen meteen aan de slag. “Ik ben enorm blij dat ik deze uitdaging ben...