David Reitsma

Mijn naam is David Reitsma en ik zoek talent. Vanuit de ambitie om mensen tot hun recht te laten komen ben ik in 2017 bij Flox aan de slag gegaan. Ik geloof dat talent het beste tot bloei komt in een vaste baan. Mijn focus ligt in de Office en IT branche en samen met Corné en Jaco zoeken wij de baan die bij u past!

 

Nieuwste vacatures in Office/IT & Commercieel / Verkoop / Inkoop & Marketing / Communicatie / PR / Design & Bouw :

Projectleider

Vacature projectleider in Veenendaal. Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Daarvoor maak je het plan van aanpak, de planning en bewaak je het budget. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van je klanten en je bent in staat dit commercieel uit te bouwen. Daarnaast ben je teamleider voor een team CAD-tekenaars / Revit-modelleurs. Je projecten zijn vaak multidisciplinair en vereisen gedegen inhoudelijke kennis. Je bent in staat om meerdere...

Technical Support Agent VoIP

RoutIT is een jong en snelgroeiend bedrijf. De kracht van RoutIT zit in zijn identiteit. RoutIT staat voor open en directe communicatie, oog voor elkaar en korte lijnen. Het levert zijn diensten indirect via lokale partners, die elke dag weer kwaliteit verwachten. RoutIT wil deze verwachtingen inlossen en overtreffen. Als Tech Support Agent help jij RoutIT in deze missie.

Medewerker Partner Support.

Als onderdeel van het team Partner Support ben je verantwoordelijk voor de commerciƫle ondersteuning van ICT-partners. Je houdt je onder andere bezig met het: