David Reitsma

Mijn naam is David Reitsma en ik zoek talent. Vanuit de ambitie om mensen tot hun recht te laten komen ben ik in 2017 bij Flox aan de slag gegaan. Ik geloof dat talent het beste tot bloei komt in een vaste baan. Mijn focus ligt in de Office en IT branche en samen met Corné en Jaco zoeken wij de baan die bij u past!

 

Nieuwste vacatures in Bouw & Commercieel / Verkoop / Inkoop & Administratief / Secretarieel & Financieel & Office/IT & Marketing / Communicatie / PR / Design :

Spilfunctie Timmerfabriek

Wil jij jezelf belangrijk maken? Wil jij een spil in grote projecten zijn? Wil jij van toegevoegde waarde zijn? Wil je meebouwen aan grote projecten? Heb je affiniteit met de bouw? Dan is TimmerSelekt Doornenbal op zoek naar jou!

Eindbaas in Software ontwikkelen

Vind jij het als ervaren Software Ontwikkelaar belangrijk om het verschil te maken? Wil je werken binnen een organisatie die jou de ruimte geeft om mee te denken en waar je inspraak hebt in welke ontwikkelmethodieken, tools en taal je gebruikt om het beste eindresultaat te behalen? Dan pas jij bij ons! Wij bieden jou de mogelijkheid om vanaf het begin af aan betrokken te zijn bij diverse projecten waardoor je direct een grote invloed hebt op de keuzes die gemaakt worden en welke...

Linux baas

We zoeken een Linux Baas! Een Echte. Zo een met een hoofdletter. Iemand die blind in GRUB de boot parameters weet aan te passen en misschien zelfs wel eens relevante RFCs bij onderwerpen weet te noemen. Iemand die een persoonlijk record bijhoudt voor 'meeste pipes in een shell command' en alle vervelende klusjes wegautomatiseert met tools en talen als shellscript, Python, PHP en Perl. Die SysRq niet vreest te hanteren en een kernel trace weet te interpreteren. Iemand die GNU ademt....