Corné Verboom

Corné Verboom
Functie:
Vestigingsmanager
Werkgebied:
Office

Aangenaam, Corné Verboom. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Veenendaal. In 2009 ben ik samen met Jaco gestart met Flox. Wij zijn personeelsbemiddelaars met oog voor echt talent. En talent komt pas volledig tot bloei als het de tijd krijgt om te ontwikkelen. Vandaar dat wij graag samenwerken met werkgevers die ook veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling.

Als vestigingsmanager geef ik leiding aan een team van enthousiaste medewerkers en ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Daarnaast bemiddel ik personeel in diverse sectoren. Van projectleider IT tot metselaar, van vrachtwagenchauffeur tot technisch tekenaar. 

Nieuwste vacatures in Office :

Support agent ICT

Heb jij interesse in ICT en wil jij het naadje van de kous weten als het gaat om VoIP of van Netwerken & Security? Vind jij het belangrijk om met inhoudelijke experts te kunnen sparren, ze te helpen en jezelf te ontwikkelen? Wil je werken bij een toonaangevend IT bedrijf? Dan pas jij bij RoutIT! Wat ga je doen? Jij maakt samen met je collega's het verschil. Vanuit jouw servicegerichte instelling help je...