Over ons

Flox Werkt is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Met ons team van professionals bemiddelen wij het overgrote deel van onze werknemers van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast uitzenden op basis van werving en selectie, detachering en payroll. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox. 

''Ik werk om 3 redenen samen met Flox; ze zijn persoonlijk, slagvaardig en hebben kennis van de markt!'' 
Jeffrey Kwee - Organisatie & Communicatie bij RoutIT te Ede

Aanpak op basis van branches

Flox Werkt is een regionale personeelsbemiddelaar en actief vanuit Veenendaal. Wij focussen ons voornamelijk op de branches Bouw, Groen, Logistiek en Techniek. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van IT en andere Office functies. Bekijk onze vacatures per branche. Op iedere branche zijn bij Flox minimaal twee professionals actief die veel kennis hebben van de markt en een groot netwerk hebben. 

  • Flox Werkt voor jou
  • Flox Werkt dichtbij
  • Flox Werkt door
  • Flox Werkt anders

Personen staan centraal

In 2009 zijn Jaco Verboom en Corné Verboom begonnen met Flox Werkt. Vanaf het begin is het streven dat de kandidaten centraal staan in de bemiddeling. Geen CV's schuiven maar kwalitatieve bemiddeling vanuit de talenten van de kandidaat. In de afgelopen jaren is gebleken dat dit uitgangspunt werkt. Dat blijkt o.a. uit het feit dat het team van Flox gegroeid is.

Onze medewerker staan graag voor u klaar om meer te vertellen over onze dienstverlening.