Vacature Operationeel Leidinggevende

Passen de volgende eigenschappen bij jou? Daadkrachtig, doorzetter, leiding geven, implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen, teambouwer, aantoonbare kennis en ervaring in de (Party)Catering. Dan hebben we een uitdagende functie voor jou! Welkom bij Catering Groep Nederland.

Wat ga jij doen?

In deze functie neem je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken bij dé party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt. Je functie is grofweg verdeeld in drie onderdelen: expeditie (40%), kantoor (30%) en events (30%).

Expeditie (spoelkeuken, opslag, logistiek) en kantoor

Dit is samen met de keuken het hart van Catering Groep Nederland. De plek waar alles begint. Hier ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle uitgaande partijen. Projectmanagement is hierin samen met je collega’s op kantoor de eerste stap. Je zorgt dat de voorbereiding van de verschillende events in orde is. De juiste hoeveelheden zijn besteld en dat de materialen voor de verschillende partijen volgens de geldende procedures klaar staan. Daarnaast ben je verantwoordelijk dat de binnen- en terugkomende materialen weer opgeruimd worden. Hierin zorg je voor een opgeruimde werkomgeving en houdt toezicht op de naleving en voorschriften op het gebied van veiligheid. Het totale team van Catering Groep Nederland bestaat uit 18 vaste medewerkers en 30 oproepkrachten. Het uitvoerend team van 5 vaste medewerkers en 30 oproepkrachten geef je leiding en je adviseert en controleert daarbij in hun dagelijkse werkzaamheden. Bij een aantal grote evenementen ben je aanwezig om de partymanager te ondersteunen. Je zorgt ervoor dat de puntjes op de i worden gezet. Daarnaast ben je met enige regelmaat aanwezig bij evenementen om te zien of alles draait zoals afgesproken en of er zaken nog beter kunnen. “Let’s make things better” is iets waar je warm voor loopt. Deze kennis neem je mee in de planning van de partijen en in het trainen van (oproep) medewerkers.

Jij krijgt van ons:

Een uitdagende leiderschapsrol in een inspirerende en afwisselende werkomgeving. Je geeft leiding aan een divers, loyaal en gezellig team. Daarnaast krijgt je van ons de uitdaging en de mogelijkheid om te groeien. Je krijgt de ruimte om successen te behalen en deze in teamverband te vieren.

Jij krijgt van ons:

 • Full-time functie (direct dienstverband bij Catering Groep Nederland);
 • Een team met veel passie voor eten en events;
 • Salaris conform functiegroep 8, 9 of 10 van de Horeca-CAO;
 • Budget om te investeren in het verbeteren van bedrijfsprocessen;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Bedrijfsauto voor woon-werk verkeer en telefoon;
 • Open en directe bedrijfscultuur;
 • Een team dat focus heeft voor de samenwerking.

Wie zijn wij?

Wij zijn Catering Groep Nederland. We staan voor een smaakvolle beleving en doen dat met een gezonde dosis LEF&liefde. Mooie producten worden met liefde gemaakt. Het is het enige ingrediënt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Het maakt ons werk en het event net iets mooier, specialer en sprankelender. Bij Catering Groep Nederland draait alles om mensen en hun passie voor het vak. Doen waar je goed in bent. En dat merk je. Proef het verschil! 

Daarnaast heb jij:

 • Passie voor eten en events;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de (party) catering en in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
 • Minimaal rijbewijs B;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Certificaat “Sociale Hygiëne” en “HACCP”;
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Oog voor details en precisie en houdt je van gestructureerd werken.

Wil jij dit ook?

Flox werkt verzorgt exclusief de werving en selectie van deze vacature. Reageren op deze vacature kan tot 7 maart 2019. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 maart. Indien gewenst is eerder mogelijk.

Zie jij jezelf als degene die met een frisse blik mee gaat in het enthousiaste team van Catering Groep Nederland en door jouw ervaring Catering Groep Nederland naar een hoger niveau weet te tillen? Stuur je CV met korte motivatie naar dreitsma@floxwerkt.nl of bel naar 06-81173291.