HaBé Bouwen in Stijl

HaBé is in 1998 opgericht door de broers Hans en Bertus van Ginkel. Inmiddels werken we met een vast team van 16 mensen en wordt dit wanneer nodig aangevuld met specialisten zoals timmermannen en werkvoorbereiders. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in het bouwen van luxe villa's en boederijen. Elke zelfstandige timmerman is uitgerust met een eigen bus vol met gereedschap. We zijn trots op onze vakspecialisten die elke dag in staat zijn om droomhuizen te realiseren. Samen bouwen wij in stijl!

Onze cultuur kenmerkt zich door een nuchtere mentaliteit "niet lullen maar poetsen". Bij ons is de leerling timmerman net zo belangrijk als de directeur en kwaliteit gaat boven kwantiteit. Onderling is het personeel loyaal en er is daardoor weinig verloop. De ouwe garde leert de jonge collega's de fijne kneepjes van de ambacht en de jonge garde staat altijd open voor werken volgens nieuwe bouwtechnieken en met nieuwe materialen.

HaBé heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bouwen van villa's of dergelijke. In het luxe segment gaat kwaliteit boven kwantiteit. Het bouwen van villa's is voor het team niet alleen een dagelijkse bezigheid maar vooral een passie. Hans van Ginkel zegt zelf het volgende hierover: ''Prachtige huizen maken waarin ik mijn eigen creativiteit in kwijt kan en mensen blij maken. Dat is wat mij trekt aan het zelfstandig ondernemerschap. Uiteindelijk doe je het allemaal voor een tevreden klant''.

Vacature timmerman

HaBé kan concreet 2 nieuwe collega's gebruiken. Een voorman of een timmerman, zo lang je maar vakwerk wil leveren en past bij ons hechte team. Als timmerman bij HaBé weet je dat alles goed geregeld is. De werkvoorbereiding is altijd top op orde en er wordt niet moeilijk gedaan als je nieuw gereedschap nodig hebt. Je werkt altijd met de zelfde collega's en hebt geen verassingen in de planning. Je timmert hoofdzakelijk luxe nieuwbouw woningen. Je werkt met één of twee vaste collega's op het zelfde project; van fundering tot oplevering.

>> Klik hier om meer te weten over de vacature Timmerman <<

Versterking van het team altijd welkom

Bij HaBé staan we altijd open voor nieuw talent. Het kan zijn dat je een paar jaar werkervaring hebt opgedaan en graag een stap wil maken naar een bedrijf waar alles professioneel geregeld is. Óf het kan zijn dat je bij je huidige werkgever niet de mogelijkheid is om je eigen bouw te draaien. Hoe dan ook: Als je wel eens nadenkt of je huidige werkgever wel de juiste is, dan ben je welkom om een keer bij ons mee te kijken.

Timo heeft in 2019 ook de overstap gemaakt. Hij werkte bij een bouwbedrijf uit de regio waar hij ook villa's bouwde. Voor hem was de reden om over te stappen dat hij grotere bouwen wilde draaien en hij zocht een bedrijf waar alles beter geregeld is, zodat hij écht achter zijn werk kan staan en trots op het resultaat kan zijn. Spreekt het verhaal van Timo jou aan? Pieter en Timon van Team Bouw zetten zich altijd in om voor jou de beste vacature te vinden, net als bij Timo. 

Klik hier om kennis te maken met de andere vacatures bij Team Bouw>>>

 

De rol van Flox

De afgelopen jaren is het bouwkundige team van HaBé versterkt met timmermannen & voormannen. Flox speelt hier een belangrijke rol in door de werving en selectie te leiden. Dat houdt in dat Flox een eerste gesprek met de kandidaten voert om erachter te komen wat je belangrijk vindt in je werk, en of de functie bij je past. Op basis van het eerste gesprek kunnen we een tweede gesprek aangaan samen met Hans en Bertus van Ginkel, de eigenaren. Achteraf is er genoeg om over na te denken, eventuele vragen kunnen wij beantwoorden en we denken mee over jouw passende arbeidsvoorwaarden. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, dan tekenen je je contract en sluiten we af met een goed stuk taart.

Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>>

Wil je meer te weten komen over HaBé Bouwen in Stijl, en ben je benieuwd wat het jou brengt als je werkt bij HaBé?  Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Pieter via 0644714097 of mailen naar werkenbij@habebouw.nl