Werken bij Frank Van Woerden Bouw

”Zo kan het ook!” Een uitspraak die vaak valt bij Frank van Woerden Bouw aan tafel. Het bouwbedrijf is een echte kwaliteit bouwer die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Frank van Woerden Bouw werkt graag met ”echte spullen”, dit betekent dat ze investeren in goede pc’s, software, auto’s, gereedschap, enz. Ze werken met circa. 45 collega’s in Veenendaal. Frank van Woerden Bouw begeleidt, adviseert en ontzorgt opdrachtgevers van A t/m Z . Met o.a. een eigen ontwerp-afdeling zijn ze in staat om dit te realiseren. Dit doet Frank van Woerden Bouw bijna allemaal binnen een straal van 15 kilometer rondom Veenendaal. Deze regionale focus gaat samen met de kwaliteit in adviseren, begeleiden en bouwen. 

Frank van Woerden Bouw is een ambitieus bedrijf die als doel heeft om het beste allround bouwbedrijf van de regio Veenendaal te worden. Frank van Woerden bouw ontwikkelt en bouwt voornamelijk nieuwbouw en transformatie projecten. Hierbij moet je denken aan scholen, appartementencomplexen, Goed zijn in ontwikkeling t/m oplevering is kenmerkend voor de koers van Frank van Woerden Bouw. In 2019 hebben zij een BIM transformatie doorgemaakt wat past bij de gekozen koers.  

Bemiddelingen met een verhaal:

De afgelopen jaren is het bouwkundige team van Frank van Woerden Bouw versterkt met timmermannen, werkvoorbereiders, projectleiders, uitvoerders en een BIM coördinator. Flox speelde hier een belangrijke rol in door het werving & selectie traject van de vacature opzich te nemen. De samenwerking resulteerde in succesvolle bemiddelingen met ieder een eigen verhaal. Benieuwd? We hebben een aantal verhalen op rij gezet voor je:

Rob Rollmann start als projectleider

Robert van Asperen start als Werkvoorbereider

Hans van Breukelen start als uitvoerder

René Schoutsen start als werkvoorbereider

Arjan van den Heuvel start als projectleider

Spreken de verhalen en het bouwbedrijf jou aan? Kijk gerust is bij onderstaande functies om je te verdiepen in Frank van Woerden Bouw. Klik hier om meer te weten over werken in de bouw & Flox>>> 

Functies 


Werkvoorbereider Bouw | Frank Van Woerden

Als werkvoorbereider bij Frank van Woerden bouw bereid je projecten voor vanaf ontwikkelingsfase tot oplevering. 
Omdat je in deze functie overal bij betrokken wordt krijg jij alle facetten van het bouwen mee. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Werkvoorbereider

Timmerman | Frank Van Woerden

Als timmerman bij Frank van Woerden Bouw werk je met 15 collega timmermannen. Onze focus op regionaal bouwen betekent dat je nooit ver van huis bent. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Timmerman 

Uitvoerder | Frank Van Woerden

Je stuurt en coördineert werkzaamheden van onderaannemers en bouwplaatsmedewerkers. Binnen deze functie krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om je te focussen. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Uitvoerder 

Projectleider | Frank Van Woerden

Je bent als projectleider actief betrokken bij de voorbereiding, dit maakt jou eigenaar van je project. Met de werkvoorbereider doe je samen de inkoop & planning voor elk project. Klik hier om meer te weten over de functie>>>.

Projectleider 

Open solliciatie | Werken bij

Interesse en wil je meer weten? Vul rechts je gegevens in voor meer informatie of bel of WhatsApp Corné Verboom op 06-46405857. Mailen kan naar werkenbij@frankvanwoerdenbouw.nl.