Werving en Selectie

Flox werkt is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Het overgrote deel van onze werknemers hebben wij bemiddeld van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast werving en selectie op basis van uitzenden en detachering. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox. 

Werving en selectie

Bij werving en selectie doen wij waar we goed in zijn en kan u dat ook blijven doen. Het is ons werk om gekwalificeerd personeel te vinden dat het verschil maakt in uw organisatie. Dan maakt het bij Flox niet uit of het om MBO-, HBO- of universitair opgeleide werknemers gaat. Wij kijken verder dan een CV en daardoor kunnen wij de werknemer aanbieden die ook in uw bedrijf past. 

DISC® persoonlijkheidsanalyse

Uiteraard wilt u graag van te voren weten wie u aan neemt. En u zoekt ongetwijfelt iemand met specifieke talenten. En iemand die past in het team. Met een DISC® persoonlijkheidsanalyse brengen wij in kaart wie de persoon is, wat zijn sterke en zwakke punten zijn, wat zijn communicatiestijl is en nog veel meer. 

Branches

In de afgelopen 10 jaar hebben we ons ontwikkeld tot specialisten in de arbeidsbemiddeling. Het specialisme zie je terug in de branches. 5 teams met ieder hun eigen branche-focus:

  • Team Bouw: Jurrian en Pieter
  • Team Techniek: Job en Leindert
  • Team Logsitiek: Sven en Gerwin
  • Team Metsel/Schilder: Joel en Bert-Jan
  • Team Office/IT: Robert, Corné en Jaco

Benieuwd wat wij kunnen betekenen wat betreft werving en selectie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vul rechts het formulier in dan nemen wij contact met u op.