Uitzenden

Flox werkt is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Het overgrote deel van onze werknemers hebben wij bemiddeld van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast uitzenden op basis van werving en selectie en detachering. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox. 

Flexibiliteit

Met onze uitzendconstructie bieden wij flexibiliteit. U geniet namelijk van een uitzendcontructie waarbij u alleen betaald per gewerkt uur. Dus geen kosten bij ziekte, vakantie of onwerkbaar weer. Ook zit u niet vast aan lange opzegtermijnen.

Branches

In de afgelopen 10 jaar hebben we ons ontwikkeld tot specialisten in de arbeidsbemiddeling. Het specialisme zie je terug in de branches. 5 teams met ieder hun eigen branche-focus:

  • Team Bouw: Joël en Pieter
  • Team Techniek: Bert-Jan en Leindert
  • Team Logsitiek: Sven
  • Team Metsel/Schilder: Joel en Bert-Jan
  • Team Office/IT: David, Corné en Jaco

Ontzorging

Naast flexibiliteit geniet u bij een uitzendconstructie van de ontzorging. Flox is verantwoordelijke voor alle administratieve rompslomp zoals complete opbouw personeelsdossier, navolging diverse CAO's en afdrachten sociale premies. 

Benieuwd wat wij kunnen betekenen wat betreft uitzenden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vul rechts het formulier in dan nemen wij contact met u op.