Payroll

Flox werkt is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Het overgrote deel van onze werknemers hebben wij bemiddeld van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast payroll op basis van uitzenden, werving en selectie en detachering. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox. 

Payroll is een van de personeelsdiensten van Flox. In de payroll constructie nemen wij het werkgeverschap, met alle risico's en papierwerk, van u over. Wat betreft de situatie op de werkvloer verandert er niets. Uw medewerkers komen via een uitzend- of detacheringsovereenkomst in dienst bij Flox. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdig hun salarissen en premies uitbetaald krijgen. 

Flexibiliteit

U kiest voor een flexibel arbeidscontract waarin u de werknemer betaald per gewerkt uur en niet vast zit aan een lange opzegtermijn. Als u geen werk meer heeft voor uw werknemer of u de werknemer een contract wilt aanbieden, dan zorgen wij voor een vlotte afwikkeling.

Minder Risico

Geen arbeidsrechtelijke risico’s meer zoals loondoorbetaling bij ziekte, WIA, arbeidscontracten etc. U betaalt een bepaalt een vooraf afgesproken en vast bedrag per gewerkt uur. De risico’s komen voor rekening van Flox

Minder Administratie

Wij nemen het administratieve werk u uit handen.  U heeft dus geen omkijken meer naar arbeidscontracten, salarisadministratie, ziek- en herstelmeldingen en wijzigingen in wet- en regelgeving.

Branches

In de afgelopen 10 jaar hebben we ons ontwikkeld tot specialisten in de arbeidsbemiddeling. Het specialisme zie je terug in de branches. 5 teams met ieder hun eigen branche-focus:

  • Team Bouw: Jurrian en Pieter
  • Team Techniek: Job en Leindert
  • Team Logsitiek: Sven
  • Team Metsel/Schilder: Joel en Bert-Jan
  • Team Office/IT: David, Corné en Jaco

Benieuwd wat wij kunnen betekenen wat betreft payroll? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vul rechts het formulier in dan nemen wij contact met u op.