Detachering

Flox Werkt is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Het overgrote deel van onze werknemers hebben wij bemiddeld van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast detachering op basis van uitzenden, werving en selectie en payroll. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox. 

Deta-vast

Flox Werkt is specialist op het gebied van personeelsbemiddeling, ook bij detachering. Flox combineert regelmatig detachering met werving en selectie, de zogenaamde detavast-constructie. Wij werven en selecteren de juiste kandidaten voor u. Wij bieden dezelfde voorwaarden aan de werknemer als u zou bieden. Het verschil is alleen dat de werknemer bij ons op contract staat en dat u een vast uurtarief betaalt. Ook spreken we een termijn af waarna u de werknemer overneemt op contract. Uw voordeel hierin is dat u veel minder risico loopt dan werving en selectie omdat u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt over het afgesproken termijn. 

Wilt weten u meer weten over de voordelen van detachering via Flox? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers of vul rechts het formulier in dan nemen wij contact met u op.