Bouwvacatures Ede

Flox Werkt – Gespecialiseerd in de bouw

Flox werkt is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel naar een vaste baan in de bouwsector. Wij hebben veel contacten door het hele land en helpen je graag aan een vaste baan. Wat ons boeit, is waar jij als medewerker naar toe zou willen groeien en hoe wij jou hier bij mogen helpen. Daarbij wordt gekeken of er ook ervaring is opgedaan die ondersteuning kan bieden bij het vinden van een geschikte baan. Flox werkt met de bouw CAO, Cordares pensioen en wij mogen momenteel ruim 60 werknemers aan het werk houden in de bouw.

Vacatures in de bouw

Voor diverse bouwprojecten in Ede hebben wij verschillende interessante bouwvacatures. We werken veel in de nieuwbouw maar je kan ook aan de slag in de utiliteitsbouw of renovatie. Bij Flox Werkt vinden we het belangrijk dat jij op de goede plek zit en het naar je zin hebt. Daarom zijn wij niet alleen benieuwd naar jouw kunnen, maar ook naar jouw interesse. De werkzaamheden die je gaat verrichten en het soort project waar jij aan de slag mag, worden samen met jou uitgekozen!

Verwachtingen in de bouw

Wij vinden het belangrijk dat je in de bouw veilig kan werken. Daarom letten wij op of je in het bezit bent van een VCA diploma bent. Een aantal jaar aantoonbare werkervaring is een pre voor onze bouwvacatures. Je kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en neemt eigen initiatief. Zoek jij een afwisselende bouwvacature in Ede en ben je iemand die zich eenvoudig aanpast aan diverse werkomstandigheden reageer dan snel! 

Locaties voor bouwvacatures

Ook wanneer jij op zoek bent naar een bouwvacature op een andere locatie hebben wij genoeg voor jou te bieden. Op dit moment hebben we diverse bouwvacatures in Veenendaal en Ede. Verder werken we op meerdere bouwprojecten elders in het land. Zoek je een bouwvacatures in provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Flevoland, Zeeland of Limburg? Vraag naar de actuele bouwvacatures bij jou in de buurt!