Bemiddelingsverhaal Timo Huurdeman

15-06-2020 Timo Huurdeman gestart bij HaBé Bouwen in Stijl als voorman. 

Sinds februari 2020 is Timo aan de slag als voorman bij HaBé Bouwen in Stijl. Timo begon als leerling timmerman in een roerige periode voor de bouw. Ondanks dat wist Timo zich op te werken als timmerman binnen het bouwbedrijf waar hij werkte destijds. Na een lange periode bij een bouwer in het luxe segment ontstond er bij Timo de behoefte aan een nieuwe uitdaging.

Timo zocht een bouwbedrijf in het luxe segment die kwaliteit en profesioneel bouwen echt op nummer één heeft staan. Flox was op dat moment een werving campagne voor HaBé aan het draaien. Zij zochten een voorman. Klik hier om meer te lezen over de functie voorman>>>. Flox wist de zoektocht van Timo en HaBé bij elkaar te brengen. Toen beide partijen elkaar voor het eerst de hand schudde was het gevoel direct goed. Na een aantal gesprekken werd er een contract getekend.

Jurrian bezocht Timo afgelopen vrijdag tijdens de vrijdagmiddag borrel bij HaBé. Onder het genot van een hapje en drankje met zijn nieuwe collega's mocht Jurrian hem feliciteren met zijn nieuwe uitdaging. Dit resulteerde in deze mooie foto. Namens het team van Flox willen wij Timo veel succes wensen. 

Klik hier om meer verhalen van bemiddelingen te lezen>>>.

Klik hier om meer te weten over HaBé Bouwen in Stijl>>>.