Bemiddelingsverhaal Arjan van den Heuvel

15-06-2020 Arjan van den Heuvel gestart bij Frank van Woerden Bouw als projectleider. 

Sinds maart 2019 is Arjan aan de slag als projectleider bij Frank van Woerden Bouw. Na een ruim 19 jaar bijdezelfde werkgever gewerkt te hebben maakte Arjan onlangs een overstap naar Frank van Woerden Bouw. Deze overstap ging niet natuurlijk niet over één nacht ijs.

Arjan oriënteerde zich al langer op een nieuwe uitdaging als projectleider. Hij wilde graag aan de slag bij een middel groot bouwbedrijf als projectleider. Mocht dit ook dicht bij huis zijn dan was het plaatje compleet. Na een goed gesprek met Jurrian van Team bouw werd een vervolg gesprek bij Frank van Woerden Bouw ingepland. Dit voelde direct vanuit beide kanten goed aan. Dit goede gevoel bleef en daarom werd besloten om de uitdaging als projectleider aan te gaan. Klik hier om meer te lezen over de functie projectleider>>>.

De bemiddeling van Arjan vierde we deze keer niet met taart maar met een goed fles wijn. In het nieuwe kantoorpand overhandigde Jurrian de fles wijn aan Arjan. Dit resulteerde in deze mooie foto. Namens het team van Flox willen wij Arjan veel succes wensen. 

Klik hier om meer verhalen van bemiddelingen te lezen>>>.

Klik hier om meer te weten over Frank van Woerden Bouw>>>.