Waarom werken bij AG Transport?

Chauffeurs bij AG Transport zijn vaak tevreden. Dit komt omdat we met ze meedenken, wij weten dat je het naar jou zin moet hebben want het laatste wat we willen is dat je met tegenzin ‘s ochtends naar de vrachtwagen rijdt. We zorgen ervoor dat jij een nette vrachtwagen krijgt en daarnaast denken we mee bij welke opdrachtgever jij het beste kan gaan rijden. Wanneer je bij AG Transport werkt vertrouwen we je, dus wij hopen ook het vertrouwen terug te krijgen dat is niet alleen in je werk, dit lijkt ons normaal, maar ook in de omgang naar opdrachtgevers en collega’s. Rust vinden wij heel erg belangrijk, de pauze is altijd een grijs gebied in de transport maar wij eisen dat jij gewoon de pauze neemt en met rust bedoelen wij ook een dag vrij, wanneer jij dat wilt vragen we alleen om dit op tijd aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Van onze werknemers krijgen we vaak terug dat bij AG Transport rijden een heel vrij gevoel geeft, we geven je vrijheid maar verwachten dan ook dat je daar goed mee omgaat. Samenvattend ben je als chauffeur bij AG Transport absoluut geen ‘nummertje’ wij geven om elke werknemer. Samen zijn wij AG Transport.

Wat je gaat doen als Chauffeur

Als vrachtwagenchauffeur bij AG Transport ben jij een alleskunner. Je rijdt bijvoorbeeld stukgoed naar een groot distributiecentrum in Bleiswijk en rijdt diezelfde dag naar een particulier aan de dijk in Rotterdam. Net als de meeste chauffeurs bij AG Transport vervoer je stukgoed. Dit kan voor één van onze opdrachtgevers zijn of vanuit onze eigen vestigingen in Beuningen en Wijchen.

De standplaatsen waar onze trekkers en opleggers staan zijn Ede, Barneveld, Wijchen, Beuningen, Nijkerk en Tiel. Uiteraard overleggen we samen met jou wat de handigste plek is waar jouw werkdag begint.