AG Logistics

Een aantal jaar geleden kwam er een kans die we niet konden laten schieten; warehousing. We zijn begonnen in Beuningen op de Ijzerwerf, daar kwam het eerste grote magazijn van AG Logistics. In de tijd daarna werd het drukker en drukker en mochten we gaan uitbreiden, dit deden we in Wijchen aan de Bijsterhuizen, hier kwam het tweede pand van AG Logistics. Ondertussen zijn we zelfs van plan om nog verder uit te breiden en dat gaat als alles goed gaat in de buurt van Ede gebeuren. AG Logistics heeft op dit moment ongeveer 30 werknemers in dienst, wij doen net als AG Transport ook alles samen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wanneer het in Beuningen drukker is dan normaal wij makkelijk kunnen schakelen met werknemers tussen Wijchen en Beuningen.

Bij AG Logistics zorgen wij ervoor dat jij het naar je zin hebt. We willen gemotiveerde medewerkers en we weten dat we dat niet alleen van jou kunnen verwachten, daarom zorgen wij dat jij gemotiveerd blijft. We werken in verschoven diensten dat betekent dat je een vroege dienst van 07:00u tot 16:00u of een dienst van 12:00u tot 21:00u hebt. We overleggen dit altijd netjes met je. We werken met een hele leuke groep en dat willen we graag zo houden. Wanneer wij op zoek zijn naar nieuwe werknemers, zoeken we harde werkers en als we er net niet uitkomen zouden we het heel erg op prijs stellen dat jij prima een uur langer door wilt werken. Een dag of week vrij juichen we toe, jij mag ook genieten van je rust alleen probeer dit wel op tijd door te geven zodat wij de planning voor die dag of week goed kunnen regelen.

Wat je gaat doen

Als logistiek medewerker bij AG Logistics ben jij een alleskunner. De ene dag rijdt jij op de EPT de pallets van Heinz naar de juiste plek zodat je ze daarna in de trailer kan zetten. De volgende dag help jij de reachtruckchauffeur om de pallets op de juiste plek te zetten in het mooie magazijn. Daarnaast vind jij het geen probleem om nieuwe dingen te leren, bij AG Logistics zijn we voorstander van opleiden. Jij bent niet snel tevreden dus wilt graag beter in je werk worden, daarom geven we je de mogelijkheid om je reachtruck certificaat te halen. Afwisseling bieden wij ook, het kan zijn dat jij altijd in Wijchen werkt maar dat het een week heel druk is op onze andere vestiging in Beuningen, jij vindt het geen probleem om daar een week te helpen en weer nieuwe dingen te leren