Aanpakkers gezocht

Grote kans dat je net klaar bent met school en op zoek bent naar een mooie (bij)baan! Of je zoekt tijdelijk of voor vast een goed betaalde baan. En dat "vakkenvullen" heb je nu wel gezien!
Voor zowel tijdelijk als vast, fulltime als parttime hebben we een ruim aanbod. Voor diverse werkgevers zoeken we echte aanpakkers in groen, bouw of techniek. Wat past goed bij jou? Lees hieronder meer.

Voor alles geldt:

✅ Goed salaris tot max. € 12,41 bruto per uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
✅ Altijd werk in de buurt, bij voorkeur in je eigen woonplaats
✅ Werken in een jong en enthousiast team. Met elkaar de schouders er onder.
✅ Een contract passend bij jou beschikbaarheid (3, 4 of 5 dagen)

 

Aanpakker Groen   

Je komt te werken bij een hoveniersbedrijf in Ede, Veenendaal, Barneveld of Rhenen. Samen met het team leg je tuinen aan of onderhoud je die. Ook is het mogelijk dat je komt te werken op groot-groen project. 

Meer info Groen 


 

Aanpakker Bouw

Als bouwopruimer of opperman zorg je er voor dat de werkplek opgeruimd is en dat de timmermannen en metselaars goed door kunnen werken. Leuk werk waarbij je flink moet aanpakken. Voordeel: heel de dag genieten van bouw-humor! 

Meer info Bouw


 

Aanpakker Techniek

Vooral als je technisch bent aangelegd is dit een goede keus. Je komt te werken bij een elektrobedrijf of installatiebedrijf. Als je gelukt hebt is er nog plaats bij een bedrijf die zwembaden onderhoud. Je gaat dan met de ervaren monteur mee op pad en helpt hem bij diverse klussen. 

Meer info Techniek


De keuze is reuze. Waar kies jij voor? Reageer via het formulier of bel voor informatie naar Bert-Jan op 06-24860096. WhatsApp kan ook